O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Nástroje
Zoznam úloh
Stavebný denník
Rozpočet
Dopytovač
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Nástroje
Všetky nástroje
Zoznam úloh
Stavebný denník
Rozpočet
Dopytovač
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Aké rol-dorové dvere ku čiernej kovovej posteli?
Máme čiernu kovovú posteľ a neviem sa rozhodnuť akej farby dať posuvacie dvojkridlove dvere na šatn…
dodog
Pred 15 rokmi
4
Kanalizácia
Ahojte neviem či tu takáto téma je alebo nieje ale určite kanalizáciu rieši veľa ľudí hlavne teraz …
spanielka21
Pred 15 rokmi
2
Stavia niekto rodinný domček v okrese Čadca?
Prajem všetkým pekný dník, :-) nájdem tu niekoho, kto v tomto období začína stavať domček v okrese …
alea23
Pred 15 rokmi
7
Koľko schnú potery?
Mohli by ste mi niekto poradit, ako dlho po urobeni poterov môzme davat parkety? Dame klasicku lami…
ikke
Pred 15 rokmi
2
Koľko vás vyšli obkladačky do kúpeľne?
Ahoj všetci,ktori už mate hotovu kupelnu ,kolko EUR Vas vyšli obkladačky do kupelne,dakujem pekne z…
majcik
Pred 15 rokmi
16
Dať či nedať okná na zimu do hrubej stavby?
Chcem Vas poprosit o nazor na temu okna. Akurat dokoncujeme hrubu stavbu a rozmyslame ci dat zalozi…
necerveny
Pred 15 rokmi
8
Môže byť spoločný komín pre kúrenie a krb?
Pripravujem si projekt domu, chcem sa spytat, je mozne pouzit jeden spolocny komin na kurenie (prav…
macka221
Pred 15 rokmi
10
Hľadám výrobcu sedačky
Ahojte, prosím poradte mi, kto vyrába, prípadne dováža na SK sedačky s ukončením vo forme dreveného…
stanislava111
Pred 15 rokmi
4
sponzor fóra
Kachličky a vnímanie priestoru
Zaujimalo by ma ako je to so vstahom medzi rozmer obkladov (kachliciek) a vnimanim "velkosti" pries…
rajcina
Pred 15 rokmi
20
Poradíte literatúru o stavbe domu?
Pekný deň všetkým. Uvažujem nad stavbou domu svojpomocne. Žiaľ nemám dostatok vlastných skúseností.…
demitv
Pred 15 rokmi
5
Koľko stoja drevené parkety v Taliansku
tak, baby, ktore zijete v taliansku, poradte dobre firmy a dajte rady pri stavani/rekonstrukcii do…
ferka511
Pred 15 rokmi
7
Projekt od známej. Čo musím prepísať?
ahoj.potrebujem pomoc kamaratka mi ponukla projekt od svojho domu za 200eur.čo potrebujem v tom pro…
ferka511
Pred 15 rokmi
5
Aký máte fix na hypotéke?
Ahoj, potrebovala by som radu ohladom fixu na hypoteke.neviete niekto poradit aky je dobry? Financ…
renatkas
Pred 15 rokmi
24
Kedy sa lepia tapety?
Prosím Vás o radu, kedy sa lepia na stenu tapety. Teraz máme všetko olepidlované a osieťkované, mám…
megy252
Pred 15 rokmi
3
Vaše skúsenosti a referencie na slnečné kolektory
Ahojte, mate niekto skusenosti so slnecnymi kolektormi? Chcela by som ich dat urobit do bytu v 4-by…
gomanek
Pred 15 rokmi
7
Plazmu alebo Lcd?
kto mate skusenosti prosim o radu a vas nazor ........co je lepsie plazma alebo LCD......viem, ze o…
bravo630
Pred 15 rokmi
1
2
...
...
4
5
138
Kotolňa v bungalove
Baby ideme stavať bungalov ale nerobíme pivnice, riešili ste niekto kotoľnu na tuhé palivo v takom …
akvi
Pred 15 rokmi
3
Tradičný alebo moderný štýl zariaďovania domu?
ahojte aky styl zariadenia domu ci uz kuchyne obyvacky alebo aj ostatnych izieb je podla vas lepsi?…
julkas
Pred 15 rokmi
1
2
...
...
3
4
100
Má niekto kuchyňu od Drevoštýl Dolná Streda?
Prosím Vás, máte niekto nábytok (hlavne kuchyňu) od tejto firmy? Na internete majú celkom pekné vec…
henidani
Pred 15 rokmi
8
Dá sa stavať na žumpe?
ahojte chcem sa spýtat ci sadá stavať na žumpe ?
nelynka
Pred 15 rokmi
3
Kto je výrobca sedačky Táňa?
Neviete mi poradit, kto je vyrobca sedacky Tana? Maju ju v Decodome v akcii, ale chcela by som vedi…
veronikatobi1
Pred 15 rokmi
3
Výkaz cien pre hypotéke
Zdravim, ake mate skusenosti, vyzaduju banky pri hypo aj vykaz cien? teda orientacny rozpocet pol…
finsluzby
Pred 15 rokmi
2
Bratislava a rastúce ceny bytov
ja neverim ako tie ceny bytov v blave rastu,rozhodli sme sa kupit byt v bratislave aj ked z tade n…
rajcina
Pred 15 rokmi
1
2
...
...
3
4
92
Hypotekárny certifikát
Máte niekto skúsenosť? Požiadali sme banku o úver bez vybranej nehnutelnosti a teraz čakáme na zasl…
papa007
Pred 15 rokmi
12
Robenie základov. Svojpomocne alebo firmou?
Ahojte! Akurát ideme robiť základy, len rozmýšlame, či by nebolo lepšie to dať nejakej firme (alebo…
abetka1221
Pred 15 rokmi
6
Problémy s odlišnými odtieňmi dlažby
Dobry den, prosim vas o radu. Pred dvoma mesiacmi sme kupovali dlazbu (Navarti ceramica - Babel …
dodog
Pred 15 rokmi
5
Odvodnenie starého domu
Prosim o rada alebo nejaku skusenosť pri odvodnení starého domu, nejaké postupy resp. rady alebo fo…
mima17
Pred 15 rokmi
4
Fond opráv a starý byt
ahojte, chcela by som sa spytat, ked idem rekonstruovat 40 rocny byt v ktorom jakziv nic nebolo spr…
dodog
Pred 15 rokmi
13
Máte otvor na bielizeň, ktorý vedie do práčovne?
Caute, chcem sa spytat ci nemate niekto skusenost s otvorom, kt. je na prvom podlazi a vedie rovno …
tinax
Pred 15 rokmi
3
Škrídla Samba 11 Tondach
Ahojte! Prosím tých, ktorí máte strechu s touto škridlou, alebo máte nejaké fotky, aby ste mi ich p…
kukku
Pred 15 rokmi
3
1
2
…
3513
3514
3515
3516
3517
…