ahojte aky styl zariadenia domu ci uz kuchyne obyvacky alebo aj ostatnych izieb je podla vas lepsi?.. nieco nove moderne naco prisli ludia len nedavno...alebbo ostat pri tradicnejsom zariadovani domceka?:-)
tak když to někdo pojme kýčovitě, tak to opravdu působí blbě (ale kýčů může být hafo i v moderně)
já se bavím spíš o přírodních materiálech, poctivé práci, věcech co mluví, mají svou minulost a duši (a jsou funkční) a tak podobně.. (ať to nemusím moc rozvádět, chci jít spát :-D )
Dank1, ja mam voci modernemu stylu averziu, presne ako tu bolo povedane: sklo, chrom atd. posobia strasne chladne na mna....Bola som v zopar takto zariadenych bytoch a bala som sa takmer dotknut kuchynskeho stola zo skla a imidzovej stolicky, aby som nieco neposkodila..pripada mi to take katalogove, niekotre moderne kuchyne nie su vobec prakticke, iba imidzove...Naopak drevo a prirodne materialy nikdy nevyjdu z mody a cloveku, ktory ich miluje, sa nezunuju ani o 30 rokov.. :-) Neviem sa uz dockat, kedy si zariadim nas domcek vo vidieckom style, kde sa kazdy bude citit ako doma 8-)
Moderný štýl nemusí byť vždy len sklo a chróm. To tiež nejako nezbožňujem.Ale nezbožnujem ani tie domy ktoré sú oplátané od dola hore drevenými obkladmi.To tiež nie je žiaden zázrak.Všade čo treba zakryť tak sa dá drevený obklad a potom to vyzerá ako dreváreň. Škodcovia majú radosť. V tom byte to aj potom patrične časom cítiť.
Nemam strach, ze by som mala dom od hora dole oblozeny drevom, domy na kluc sa dnes tak nestavaju :-) A na to, aby sme si to spravili sami, nie su financie ;-) Ale na chatach sa mi to velmi paci, chatu bez dreva si neviem ani predstavit...Urcite o taketo obklady sa treba aj starat, to je jasne takisto ako aj fakt, ze stena pod obkladom nedycha...ale aj tak je to krasne 8-)