Ahojte
Ak má niekto tieto jednotky tak Vás poprosím, kde ste kupovali filtre a aké, prípadne aj ceny . Našiel som totiž jedného výrobcu na filtre pre rôzne tipy a chcel by som ich objednať . Cena vychádza cca. 35€ za dva ks F7.
@kaspy@marcel714@zefe@mondzo@asex@dominikl@marty01@bigjamajko@rasto464@tzar@mythnick@jiri_m@peter977@jurkoboss@zuzimia@logo22 Dobrý deň, trošku obnovím tému po takmer dvoch rokoch. Máte nejaké nové nápady, poznatky, skúsenosti na obstaranie resp. montáž filtrov do Reku Komfovent R-400-V? Sú vôbec náhrady automobilových filtrov rentabilné, ak ich životnosť a takisto funkčnosť sú nižšie? Sú poľské výrobky stále výhodné a dobrej kvality? Ak máte niečo overené a dobré, priložte prosím Vás aj linky, ak je to v súlade s týmto poskytovateľom. Ďakujem.
@roliv@zefe@crit Ďakujem za reakcie, práve toto som potrebovala, predsa s tým máte už skúsenosti. Objednám si ich z toho cleanfilter eu. Ešte raz pekne ďakujem.
@nelka2009
na zimu davam kvoli okolitym krbom uhlikovy F7-AC na privod z exterieru + M5
na leto som mal obycajny F7 + M5, ale uz budem pouzivat AC aj v lete, kedze tu obcas niekto nieco spaluje.
tiez sa pridavam k setupu f7/ac + m5 alebo f7. Tiez cleanfilter, objednavka do zasoby. Tie AC funguju celkom fajn, ma to podla mna zmysel, hlavne teraz, ked sa kuri.