O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Nástroje
Zoznam úloh
Stavebný denník
Rozpočet
Dopytovač
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Nástroje
Všetky nástroje
Zoznam úloh
Stavebný denník
Rozpočet
Dopytovač
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Obklady stien v interiéri? Lícové tehličky, umelý kameň
ahojte uvazujeme nad oblozenim niektorych stien (kuchyna, obyvacka) v nasom domceku niecim zaujimav…
keira
Pred 14 rokmi
24
Čo ponúka bytový architekt?
Ahojte, uvazovali sme s manzelkou o sluzbach bytoveho architekta, mame novy nezariadeny byt a nechc…
kolimirka
Pred 16 rokmi
2
Máte skúsenosti s firmou MN Capital, Žilina?
Ahoj, uvažujeme o stavbe domu z veloxu, zistili sme, že hrubé stavby rodinných domov robí aj firma …
cebe
Pred 15 rokmi
16
Hľadáme spolustavitelov v Bratislave
Ahoj, aj my riešime bytovú situáciu. Momentálne bývame v BA Prievoze a hľadáme pozemok na stavbu m…
ivkadracova
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
69
Ako presne postupovať s vodárňami?
Chcela by som sa poradiť. Vyjadrenie od vodární už síce máme, ale stále treba ďalšie a ďalšie veci …
zuzisko1
Pred 16 rokmi
2
Budeme mať nové zariadenie; čo so starým?
Ahojte, byvame zatial v 1izbovom byte. Prerabali a zariadovali sme ho pred 5 rokmi. Ideme stavat, …
mata79
Pred 16 rokmi
19
Lignia dřevostavby
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenost s touto firmou. Moc se nám u nich líbí…
matelin
Pred 8 rokmi
1
2
...
3
83
Čo variť pre brigánikov na stavbe?
Ahojte babulky, je vás tu veľa čo stavajú svojpomocne a tak sa chcem spýtať čo variť brigádnikom …
kafr
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
8
9
247
sponzor fóra
Dá sa pri kolaudácii zapísať do LV druhý majitel?
Nevie mi niekto poradiť, ak je pozemok napísaný na jedného, dá sa pri kolaudácii domu dopísať do li…
kaktusik007
Pred 13 rokmi
16
Aké sú náklady na peletový kotol?
Caute, Ja by som Vas chcel poprosit o radu pripadne skusenosti s kotlom na pelety. Celkove zriad…
ejamar
Pred 11 rokmi
1
2
...
3
73
Oplatí sa investícia do príslušenstva značkových batérií?
Vybrala som si pákové batérie zn. Hansgrohe, poraďte mi prosím či sa oplatí investovať aj do prísl…
nanyka
Pred 16 rokmi
9
Staviate niekto druhý domček? V čom bude lepší?
Ahojte, nájde sa tu niekto, kto stavia už druhý domček? Čo Vás k tomu viedlo? A aký rozdiel je medz…
mirabielka
Pred 12 rokmi
30
Ako otvoriť schránku bez kľúča?
Ahojte, podarilo sa nam stratit klucik od schranky, nahradny uz tiez nemame. nemate niekto napad, a…
mima551
Pred 16 rokmi
6
Kde nám priradia ulicu k domu po dokončení?
Staviame v Senci a nie že by sme už dokončovali, ale kvôli alarmu sme začali riešiť pripojenie pevn…
fleuerette
Pred 16 rokmi
3
Vstavaný šatník. Koľko naň treba priestoru?
ahojte, chcem sa spýtať, či máte niekto v dome (alebo plánujete) vstavaný šatník. koľko naň treba a…
arieska
Pred 16 rokmi
5
Ako vyčistiť sedačku?
Určite máte aj vy taký problém, že sedaciu obývaciu súpravu gauč a kreslo treba po istom čase vyčis…
radlinka
Pred 15 rokmi
9
Ako kvalitné sú pákové batérie Hansgrohe?
Veľmi ma v obchode zaujali pákové vodovodné batérie zn. Hansgrohe, na nete som sa dočítala že vyzer…
ico19
Pred 8 rokmi
27
Nemáte strach že prídete o príjem počas hypotéky?
ahojte ....rozmyslali ste nad tym ze co ak vam alebo muzovi vypadne prijem???,ze co potom?lebo neni…
sonula
Pred 16 rokmi
1
2
39
Nájomný byt alebo dom na hypotéku?
Kočky poradíte?? Ešte minulý rok sme si dali žiadosť o nájomné byty, ktoré teraz stavajú u nás v de…
barunka
Pred 16 rokmi
1
Ako zostaviť rozpočet na stavbu rodinného domu?
ahojte vedel by mi niekto poradiť ako zostaviť rozpočet na stavbu rodinného domu. sme v tom uplny …
peter0812
Pred 6 rokmi
1
2
...
...
3
4
115
Ako vymeniť kovové zárubne v byte za drevené?
Prosim,viete mi niekto poradiť ako upraviť otvor po vysekaní starej kovovej zárubni aby sme tam moh…
tomicsek
Pred 11 rokmi
22
Recepty od babičky
ahojte ja som velky fanatik do varenia a hlavne co sa tyka slovenskych jedal ak ma niekto dobre rec…
sharin
Pred 14 rokmi
7
Krb versus ústredné kúrenie v bungalove
Chcem sa spytat, ci mate vsetci v bungalovoch krb. Manzel to povazuje v bungalove za neefektivne a …
havaj
Pred 14 rokmi
21
Bungalov 26 od Prodomu. Má ho niekto?
Ahojte, konečne sme sa po dlhom naťahovaní dohodli na domčeku od prodomu, bungalow 26 a zaujímalo b…
trucker
Pred 15 rokmi
4
Dom z kamena
Ahojte, chcem sa poradit... strasne sa mi pacia domy z kamena a chcel by som si taky postavit…
nouveauvie
Pred 10 rokmi
1
2
35
Stavali ste niekto dom s firmou Atrium?
atrium Sú to rodinné "drevené" rodinné domy.... Rada by som vedela akékoľvek postrehy, pozitíva,…
peter977
Pred 6 rokmi
14
Elektrické vykurovanie v bytovke. Treba súhlas susedov?
ahojte nevie my niekto poradit ci mi treba suhlas vlastnikov v bytovke ak si chcem dat elektricke v…
duzu
Pred 2 rokmi
11
Máte skúsenosť s nábytkom Kolo Varius?
Ideme si prestavať kúpeľnu, chcem sa vas spytat ci nemate niekto skusennost s nabytkom Kolo Varius.…
skolaokupelniach
Pred 10 rokmi
5
Kde zoženiem mini vaňu 120x70?
Prosim vas nema niekto skusenost s mini vanou,je to klasicka vana o rozmeroch 120x70,mame vlmi malu…
vivere
Pred 14 rokmi
31
Dom typu Okál
Ahoj, naskytla sa nám pomerne výhodná kúpa RD typu Okál - postavený v r. 1991, ibaže neviem nikde n…
martinaema
Pred 16 rokmi
3
1
2
…
3521
3522
3523
3524
3525
…