Odpoveď na príspevok od fruko5:
ako momentalne fungujete ti, co mate tepelne cerp… @fruko5 pohodicka ked mrzne, hlavne aby nebolo okolo 0C a hmla ako vcera, to sa mi kazdu hodinu zapinal defrost na 5min. Kurim do podlahy COP -+4 tak 8h denne, spotreba aj s TUV 10kWh.Odpoveď na príspevok od fruko5:
ako momentalne fungujete ti, co mate tepelne cerp… @fruko5 tak samozrejme zalezi aj aky mas typ 🙃 a mrazy tepelku absolutne nevadia. my mame takto vnutri v dome okolo tych 21-22°C... za nas teda uplne idealne.Odpoveď na príspevok od wewio:
@frantisekca Áno, aj Fenomis zaujíma zisk. Nepozn… @wewio "Nepoznám výrobcu, ktorý vyrába a predáva a ide do dlhu." Že je Fenomic v červených číslach ignoruješ zámerne, alebo máš iný problém? Aha, takže Fenomis je podľa teba tým Ferrari? Pri tých tržbách a červených číslach skôr Titanic si chcel napísať, nie?Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@wewio "Nepoznám výrobcu, ktorý vyrába a predáva… @frantisekca Nič neignorujem. Stále tvrdím, že smerodajné to nie je, hovorím o svojej osobnej skúsenosti, to je celé. 🙃Odpoveď na príspevok od fruko5:
ako momentalne fungujete ti, co mate tepelne cerp… @fruko5 Taktiež mám podlahovku a mám to nastavené tak na tých 30-35°. Vtedy je tá teplota taká ideálna, samozrejme iné je to zase pri radiátoroch.Odpoveď na príspevok od rkorba:
@fruko5 pohodicka ked mrzne, hlavne aby nebolo ok… @rkorba to sa pri hmle takto samo zvykne zapinat? 😅 @hapot tak ja sa len informujem, nakolko uvazujem nad tepelkom, ale v dome mam aj radiatory este, tak zvazujem, ci by realne nebolo lepsie dat ich prec a vyriesit to radsej podlahovkou.Odpoveď na príspevok od fruko5:
@rkorba to sa pri hmle takto samo zvykne zapinat?… @fruko5 Tak zbaviť sa starých radiátorov nemusí byť úplne na škodu, neviem, či sa toto ešte reálne zvažuje ako riešenie pri novostavbách. 😅