PLYN ALEBO ELEKTRINA ALEBO? ROK 2020

Zobraz úvodný príspevok
Dobrý deň idem stavať podpivničený bungalov (polka domu) rozmery 11x12,5. Hore bude podlahové + krb v obývačke, dole radiatory. Mam možnosť zaviesť aj plyn. Vie mi niekto poradiť, najlepšie na konkrétnom príklade ročnej spotreby(nákladov),čo sa v tomto prípade naozaj oplatí zaviesť?
Odpovedať
este je aj cierny princ :-D :-D :-D
Odpovedať
@santos950 Tem je pre tych,co nechapu maleho princa :-)
Odpovedať
@marcel714 tak nemozem vediet vsetko tiez som len clovek :-D mi to vysvetli po lopate co je ten maly princ
Odpovedať
@santos950 skolus google alebo ak bude cas behni do kniznice.Odporucam kniznicu.
Odpovedať
@marcel714 trochu som poguglil ale nie je to nic take dolezite aspon pre mna
Odpovedať
@santos950 no vidis :-)
Odpovedať
@matejm33 preco pre Boha davas dole radiatory? ved daj vsade podlahovku, kde ide nizsia teplota a nemusis to zbytocne rozdelovat a riesit rozne teploty ... Podlahovka je podla mna TOP, aj na pocit, ked chodis bosi aj z financneho hladiska .... daj si plyn ... a kludne aj pripravu na tuhe palivo, bo clovek nikdy nevie ...
Odpovedať
https://www.aktuality.sk/clanok/75069...
Odpovedať
Tie aktuality su ina zumpa
Odpovedať
@atak77 rozhodol som sa pre plyn a samozrejme aj pre pripravu na tuhe......dole ich davam preto lebo si myslim ze to vide o dost lacnejsie...v pivnici kde budu zemaky a budem tam parkrat do roka mi pride podlaho ve zbytocne ale ak ma to vide celkovo lacnejsie ako takato kombinacia necham sa prehovorit x-)
Odpovedať
@matejm33 nevedel som ze dole je pivnica, tam samozrejme je podlahovka blbost :-) do pivnice pod zem by som ani kurenie nedaval ...
Odpovedať
@matejm33 do pivnice na krumple ti kurenie netreba, mozno ak tam budes mat nejaku šmikňu, tak do nej, ale aj tak tam budes len par hodin do tyzdna, to je zbytocne vykurovat, prikuris si ked tam budes nejakym priamotopom, nebudes tym padom riesit rozdielne teploty pre podlahovku a radiatory.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Jednoznačne plyn
Odpovedať
@zita19 mudra jak encyklopedia
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@janfranek jezkovi oci!!! Taku znosku sprostorti ako je v tom clanku som davno necitala =-)
Odpovedať
Povedzme si otvorene. Snazit sa nieco vykurit tepelne zaizolovanymi rurami, nie je najchytrejsi napad.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@fenix8 prosim aky kotol mate???
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?