Dobrý deň idem stavať podpivničený bungalov (polka domu) rozmery 11x12,5. Hore bude podlahové + krb v obývačke, dole radiatory. Mam možnosť zaviesť aj plyn. Vie mi niekto poradiť, najlepšie na konkrétnom príklade ročnej spotreby(nákladov),čo sa v tomto prípade naozaj oplatí zaviesť?
@matejm33 preco pre Boha davas dole radiatory? ved daj vsade podlahovku, kde ide nizsia teplota a nemusis to zbytocne rozdelovat a riesit rozne teploty ... Podlahovka je podla mna TOP, aj na pocit, ked chodis bosi aj z financneho hladiska ....
daj si plyn ... a kludne aj pripravu na tuhe palivo, bo clovek nikdy nevie ...
@atak77 rozhodol som sa pre plyn a samozrejme aj pre pripravu na tuhe......dole ich davam preto lebo si myslim ze to vide o dost lacnejsie...v pivnici kde budu zemaky a budem tam parkrat do roka mi pride podlaho ve zbytocne ale ak ma to vide celkovo lacnejsie ako takato kombinacia necham sa prehovorit x-)
@matejm33 do pivnice na krumple ti kurenie netreba, mozno ak tam budes mat nejaku šmikňu, tak do nej, ale aj tak tam budes len par hodin do tyzdna, to je zbytocne vykurovat, prikuris si ked tam budes nejakym priamotopom, nebudes tym padom riesit rozdielne teploty pre podlahovku a radiatory.