dobry den , je cena za zhotovenie bleskozvodu ale iba stresnej casti na klasickej A-ckovej streche ,dom je 9x9 metrov dvojposchodovy... normalna???cena iba za pracu... :-|
@peter11balog nikdy som nebral najlacnejsie ponuky! Vzdy som bral ten drahsi stred a ajtak vsetko nahovno.
Ten bleskozvod som mal v plane robit sam, ale eletrikari sa ponukli, ked videli kupeny material, ze za 100ku to spravia, tak som suhlasil.
Za eletriku som zatial zaplatil v 2 fazach 5500€ a este budem platit 3 konecnu fazu. To je najlacnejsia ponuka? S eletrikarmi som bol spokojny, to boli jediny majstry.
Tak tek jedini majstri po ktorych som nic nedorebal boli elektrikari, lebo som si vsetko tahal sam :-)
Po poteraroch som brusil, po omietkaroch som tmelil ...
Na buduci rok leziem na strechu koli bleskozvodu a rovno si spravim konstrukciu na fotovoltaiku ked tam budem, lebo dalsi "majstri" by to v pohode za tazke prachy dojebali.
@rkorba to nieje len o elektrikároch. Stretol som partiu na sadrové omietky, ktorý majú podobný pohľad na vec. Dve cenové relácie a dve kvalitatívne úrovne. Dokonca pri cene za m2 ani nešlo o nejaké horibilné navýšenie. Ale rozdiel v kvalite by si spozoroval aj voľným okom.