Odpoveď na príspevok od cucesino:
Stale sa neviem rozhodnut co kupit. Nissan X trai… @cucesino chod si to na vikend pozicat a uvidis, ked naznacis predajcovi ze mas zaujem, tak vacsinou pozicaju, niekedy si za to nejake drobne vypytaju Tarraco a Tiguan su rovnake auta, len ine logo. X-Trail a Outlander su viac auta do terena. Zavisi na co potrebujes tu 4x4 a ako casto. Na dialnici pri 150 to bude prijemnejsie v Tarraco/TiguanOdpoveď na príspevok od cucesino:
@yuri66 nieco v podobnej cenovej kategori @cucesino tiguan som mal... ale ten prvej generacie s motorm tsi nejaky twinchanger ... co som cital je to dost komplikovany motor... a poruchovy... z tych co si napisal by som asi ja osobne isiel do nissanuOdpoveď na príspevok od zacik:
@cucesino chod si to na vikend pozicat a uvidis, … @zacik dialnice mam mimo ruky raz za cas cize skor normalne cesty + cesta do kopcov kazdodene. + Prijazd do garaze nespevnena cesta prudky kopec... Najviac sa mne paci ten x trail len som chcel pocut aj nazor druhychOdpoveď na príspevok od cucesino:
@zacik dialnice mam mimo ruky raz za cas cize sko… @cucesino nad Subaru Outback si nepremyslal? Kupil som ho v oktobri minuly rok a som z toho auta nadseny. A to som zvazoval noveho Touarega, a jemne pokukoval po GLE. Nakoniec samozrejme rozhodla cena 🙂Odpoveď na príspevok od jurkoboss:
@cucesino nad Subaru Outback si nepremyslal? Kup… @jurkoboss ktory rocnik a motor si kupil?Odpoveď na príspevok od soki:
@jurkoboss ktory rocnik a motor si kupil? @soki rocnik 2023, novy. A motor sa tam dava uz iba jeden 2,5 boxer atmosfera. Teda pre europsky trh.