Odpoveď na príspevok od megdesign:
@yuri66 chod ťahať káble. Aby ti to čakanie rýchl… @megdesign Kable ťahaš ty hňupe a to do konca svojho života, na viac bohužiaľ nemáš hňupeOdpoveď na príspevok od yuri66:
@kejsix Tak si počkam na tvoj test akumulátora 20… Tak som zmeral, co bolo po ruke... Baterie 2/4Ah prudom 1A, 8Ah 2A, cut-off 14,5V (tak sa vypinaju aj pri prevadzke v naradi). Cize setrnne. Kazdy test dvakrat, vysledky takmer identicke. PAPS baterie boli 2x 4Ah a 2x 8Ah kusy. PAP20A1 - starsia 2Ah, vyrobena 7/2019, pouzivana dost casto v malej dotahovacke - 1,8Ah PAP20A3 - starsia 4Ah, vyrobena 12/2019, indikator naboku... pouzivana v kosacke - 3,9Ah PAPS204A1 - uplne nove, smart verzia s BT, vyroba 3/23 a 5/23 - 3,2Ah PAPS208A1 - uplne nove, smart verzia s BT, vyroba 3/23 - 7Ah Prepocitat realne Ah na cenu za Ah uz treba podla sucasnej ceny/akcie. Nechavam si PAPS208A1, lebo 7,14€ za Ah je najlepsia cena a do kosacky je 7Ah spoko pre moje potreby. Typek vo videu neviem co nameral, nepozeral som to, ale asi dost podobne. @yuri66 Staci takto?Odpoveď na príspevok od kejsix:
Tak som zmeral, co bolo po ruke... Baterie 2/4Ah … @kejsix super, aj ked si to mohol testovat vacsim prudom, ale chvalimOdpoveď na príspevok od yuri66:
@kejsix super, aj ked si to mohol testovat vacsim… @yuri66 Ze si to Ty, mozem konkretne niektorej pritat viac. Zataz mam 150W.Odpoveď na príspevok od petersd:
Je nejaké pravidlo v označovaní Lidla u rovnakých… @petersd nikdy som to oznacenie pri baterkach neriesil, ale pri 12V baterkach sa mi stalo, ze jedna mala 2 vodiace plastove pasiky a druha 1. Aby ta prva pasovala, stacilo jeden pasik odrezat... Neviem ake boli oznacenia... Takze mozu tam byt nejake male rozdiely...Odpoveď na príspevok od petersd:
Dnes idem zase vratiť nákup z e-shopu Lidla. ... … @petersd mám tieto. Už druhé, prvé vydržali osem rokov skoro dennodenného používania. Spokojnosť. https://www.madmat.sk/jokari-automati...Odpoveď na príspevok od petersd:
Dnes idem zase vratiť nákup z e-shopu Lidla. ... … @petersd Knipex davno nie je co byval. Zabudol som vonku na okne lisovacky na dutinky a do rana hrdzave. A to neoprsali, trosku rosa mozno. Pod strechou...Odpoveď na príspevok od kejsix:
Tak som zmeral, co bolo po ruke... Baterie 2/4Ah … @kejsix Tie 8Ah batérie, akej farby tam máš články? Modré, alebo oranžové?Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@kejsix Tie 8Ah batérie, akej farby tam máš člán… @frantisekca Neviem, zvonku nevidno a kuchat to v zaruke nemienim.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@frantisekca Neviem, zvonku nevidno a kuchat to v… @kejsix Kuchať by si mal, ak tu batériu mieniš využívať v nejakom výkonnom náradi, v tom prípade by si mal "vymedziť" napájacie kontakty. 8 x torx skrutka, žiadna plomba tam není.Odpoveď na príspevok od wheel:
Caute, kupil som si kosacku Parkside Performance … @wheel Aké opletačky? Má to závadu? - Má. Tak nech majú z toho ťažkú hlavu oni v Lidle, nie Ty!Odpoveď na príspevok od wheel:
No pojdem to asi reklamovat na jesen, ma to mat 5… @wheel Zo zákona máš 2 ročnú záruku. Ak máš na výrobok záruku údajne nad túto dobu (teda 3 - 4 - 5 rokov) tak prípadné reklamácie si už musíš riešiť s výrobcom. Ak ten odmietne plnenie, budeš sa súdiť s ním a nie s predajcom. Je len dobrou vôľou predajcu, ak Ti aj túto zaruku vyrieši. Síce si ani neviem dosť dobre predstaviť dokazovanie predlženej záruky na súde iba s nápisom na krabici, že " Garantie 5 Jahre" 🤣🤣🤣Odpoveď na príspevok od petersd:
@wheel Zo zákona máš 2 ročnú záruku. Ak máš na vý… @petersd tak ale zase ked je to na tej krabici, tak asi kazdy, co to kupi, tak sa na to aj spolieha, ze takuto zaruku na ten tovar aj ma. potom chyba vyrobcu, ze tam taketo niedo udava.Odpoveď na príspevok od samskia:
@petersd tak ale zase ked je to na tej krabici, t… @samskia no krabica znesie vela. Garantie 5 jahre sa da vysvetlit snad na 100 sposobov. Kym nemas niekde oficialne deklarovanu zaruku 5 rokov (v obchodnych podmienkach, fakture, oficialnom popise tovaru predajcom...) je napis na krabici irelevantny.Odpoveď na príspevok od rkorba:
To by ste este len videli akymi shitmi by nas zas… @rkorba To asi sotva, keďže k online nákupom máš elektronickú faktúru...Odpoveď na príspevok od samskia:
@petersd tak ale zase ked je to na tej krabici, t… @samskia Párkrat som už mal výrobky, kde bola na krabici uvedená lákavá - viac než 2 ročná - záručná doba. Pri podrobnom preštudovaní papierových dokumentov pribalených v krabici som však vždy našiel zopár ďalších nutných podmienok, ktoré boloo treba splniť, aby si človek mohol uplatniť predlženú záruku. Tie podmienky boli nerentabilné, a niekdy aj typu, že: "Výrobok musí byť každý rok skontrolovaný ich zmluvným značkovým servisom"... Napr. aj 10- ročná záruka na karosériu automobilu sa stratí, ak majiteľ neabsolvuje každoročnú servisnú prehliadku (agregátu) vozidla a nenechá urobiť predraženú výmenu oleja a príslušných filtrov 😁 @sousedekovci89 Plný súhlas !Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@petersd U Lidl Parkside tam nič také není (našť… @frantisekca A ja sa práve teraz rozhodujem o profi flexke (230 V) pr.125mm - či Bosch, či Makita. Momentálne mám Bosch GWS 1400 W, potom 3 ks Parkside 1200 W,... S Boschkou som spokojný, ale je pomerne hruba do ruky, preto špekulujem nad Makitou. Na jednej výstave som kedysi porovnával, nuž Makita bola podstatne tenšia do ruky (a výkonovo tuším aj silnejšia), ale údajne už aj Bosch robí podobné tenké. Nuž neviem, musím ísť porovnať teraz. Ak budú rozmerovo podobné, ja dám radšej prednosť Boschu.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@petersd U Lidl Parkside tam nič také není (našť… @frantisekca ten razovy je smejd, mne namiesto razov ked ma zabrat sa vypne i s pouzitim 4Ah akumulatora. Este ze mam lidlovy stary 9 rocny razovy, ktory ide doteraz vratane aku.Odpoveď na príspevok od petersd:
@frantisekca A ja sa práve teraz rozhodujem o pr… @petersd Ak má Bosch podobnú, ber radšej tu, teda ak je tak skvelá do ruky ako Makita. U tej Makity som uviedol asi zlé označenie, 455 bola asi tá aku flexa. Bola to asi tá 5030.Odpoveď na príspevok od rkorba:
@frantisekca ten razovy je smejd, mne namiesto ra… @rkorba Druhý kus mi ide bez problémov. Ale to o čom píšeš, tak to som zažil u PASSP 20-Li. S druhým akumulátorom ide bez problémov. A aj postrekovač mi odmietal jeden akumulátor, zrovna tak aj ten "multifunkčný" nástroj mi odmietol performance akumulátor. Ale pritom v inom náradí ten akumulátor nemá žiaden problém, a to ani v píle, či vyžínači, kde je veľký odber. Viem, že sa u mňa sa jedná o 8Ah batériu, aspoň ja to prisudzujem jej, že je nejaký problém v komunikácii. Len neviem ktorý kus mi to robí 😂