Vyčistenie vody

Zobraz úvodný príspevok
Dobrý deň prosím vás napustili sme bazén vodou zo studne po dvoch dňoch nám ozelenela filtráciu všetko máme zapojené aj všelijake prípravky máme.mal už niekto takúto skúsenosť ako vodu vyčistiť za všetky rady ďakujem
Odpovedať
1
2

Odpoveď na príspevok od miroslavmician:

@megdesign mám kartušovu filtráciu viem že piesko…
Uz se perou Kelisova :-) @miroslavmician kup si pieskovu a rob preplach piesku raz za tyzden a budes mat o starost menej. Kludne i vykonnejsiu tym nic nepokazis a deti budu mat na hladine kolotoc (rieku) zdarma :-) Ja som tak mal 1 sezonu filtraciu 16m3/hod napojenu na 3,66x1m bazen a bola to parada :-)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rkorba:

Uz se perou Kelisova :-) @miroslavmician kup si p…
@rkorba No áno - keby týpek čítal pozorne tak by si všimol, že zhodou náhod pri napustení bazénu pitnou vodou mi ju stačilo fitrovať a nemusel som používať žiadnu chémiu. Keď som bazén napustil studňovou vodou tak som vodu neustále musel chemizovať. A v čom z toho je asi tak rozumnejšie močkať si vajcia? V pitnej vode alebo studňovej narvanej chémiou? Nevravím že pitná voda je bez chémie ale hento bol extrém, nie? Otázkou je ako presne zavážilo prakticky neustále slnečné počasie počas sezóny keď sme mali v bazéne pitnú vodu a daždivé počas sezóny so studňovou vodou a chémiou. Pitnú dám na tuty toho roku znova.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od toky1:

@rkorba No áno - keby týpek čítal pozorne tak by …
@toky1 zakazujem ti plniť si bazén pitnou vodou.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wilson1281:

@toky1 zakazujem ti plniť si bazén pitnou vodou.
@wilson1281 😂😃😂😃 A tento zákaz si ako chceš akože presadiť?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@wilson1281 😂😃😂😃 A tento zákaz si ako chceš akože…
@megdesign nemusím si nič presadzovať..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@wilson1281 😂😃😂😃 A tento zákaz si ako chceš akože…
@megdesign preco ho krmis... ved vidis co je to za cloveka :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od marekjahoda:

@megdesign preco ho krmis... ved vidis co je to z…
@marekjahoda hej, tzv troll... :-)
Odpovedať

Tiez napustam bazen zo studne a ked je "bezproblemova" este stale ziva voda, tak si ju chlorom a UV lampou dokazem "zabit" tak ako vodarne ak nie lepsie :-) @wilson1281 spokojny? :-)
Odpovedať

@wilson1281 ty si z tych jednoduhsich co hned spasia svet. ako sa doma sprchujes? v akej vode umyvas riady?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rapidek:

@wilson1281 ty si z tych jednoduhsich co hned spa…
@rapidek Môj strýko umýval riady v lavóre a potom s tou vodou splachoval záchod. Nie ekologických dôvodov ale z ekonomických. 😉
Odpovedať
Ľudia pre boha ja som chcel len poradiť nie aby ste sa tu povadili o vodu 😉
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od miroslavmician:

Ľudia pre boha ja som chcel len poradiť nie aby s…
@miroslavmician radu si už dostal. Kartušovu filtraciu hoď rovno do koša. Kúp si pieskovú a hotovo. Občas podľa potreby preplachni piesok a hotovo.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?