Vitam Vam vsetky v novej teme kedze tema stavanie a prerabanie uz nepatri na konika ale na strechu rozhodla som sa zalozit pre nas tuto temu. Vitane uz ale vsetky novembrovky :-)
tara2..tak to Vám pekne ide, my kým toto ešte dokončíme, ešte vnútorné priečky, a nachystať všetko na deku, zaizolovať, pozasypovať pivnice, atď. takže ešte dosť roboty kým sa pôjde na deku. Ale neva, hlavne že sa už pracuje ;-)
ahoj, tara dozvedela som sa z fora ohladom senca, ze by to mali vykonat v case...teda do 30-60 dni. Vsak to je zo zakona.... a ked nedodrziavaju zakon....tak...., vsak robim i ja v statnej sprave a ked niekto nestiha...dostane pokarhanie od nadriadeneho. takze o co tam ide???
pivnice murujeme z betonových tvárnic, a vrch z porothermu, už ho máme aj kúpený, ale múry budeme ťahať až na jar, lebo pod strechu by sme to tento rok nestihli dať. a vy asi tiež porotherm?
ahojte stavitelky :-)
tak my sme sa tiez trosku pohli, kabel na elektrinu vcera definitivne zakopali a studna by mala byt uz tiez narazena, takze budu vodu tahat :-)
dokonca sa mi ponukol aj moj ex, ze nam pomoze s predajom bytu a so stavebnym materialom. hlavne obklady a dlazby nemeckej a talianskej vyroby za super ceny :-)
moni - vraj je tam malo ludi a vela roboty :-p som zvedava ako rychlo to vybavite
quitka - hej my tiez porotherm a ani my to nestihneme dat pod strechu, stihneme tak urobit prizemie a polozit vrchnu deku, viac asi nestihneme
sisa - cau, uz som rozmyslala ze co je s tebou ked sa neozyvas ani na kona ani na strechu...tak to je super ze uz mate elektrinu a vodu vyriesenu...ake siete vam este chybaju? Kedy sa stahujete ku svokrovcom?
sisa - po prve sa to nestihne lebo robime zaroven aj garaz a po druhe by nam nevysli prachy na celu strechu 8-( takze budeme buduci rok brat uver. A ako to vyzera s predajom bytu? Uz mate nejakeho kupcu?
sisa - vsak bordel patri k stavbe ;-) , odfot aspon miesto kde chcete stavat :-) . A k projektu - idealny nenajdes, to by ste si museli dat urobit individualny projekt a to je strasne drahe aspon tu v Bratislave, neviem ako je to u vas. Treba si vybrat taky co ma najmenej chyb a taky kde sa najdene chyby daju odstranit... aj tak to budete pri stavbe urcite este menit. Ale dobry projekt je zaklad tak vyberte ten spravny ;-)
sisa - asi zalezi ake su to chyby...ak su to zavazne chyby tak to sa neoplati. Ale ked mas v rodine architektov ktori ti to spravia za dobru cenu tak radsej chod do individualneho...
Caute :-)
tento vikend makame tak nestiham chodit na net, vidim ze ani vy...
sisa - sikovna si, ja by som take nieco asi nezvladla :-N . Idem odniest chlapom obed mozno tu vecer este nakuknem ak bude cas. Zatial sa majte :-)
Caute :-)
cez vikend som nestihala sem ani nakuknut ale vidim ze vela sa tu nezmenilo :-N . My sme makali od piatka az do nedele ale aj tak sme nestihli vytiahnut vsetky mury komplet ostali este nejake male casti ale to uz dorobi muzo... f
moni - my uz zaklady mame ;-) , tahame mury :-) a fotky pridam ked najdem nabijacku na baterky :-N .