Novembrovky 2008 stavajú a prerábajú. Pridajte sa

Zobraz úvodný príspevok
Vitam Vam vsetky v novej teme kedze tema stavanie a prerabanie uz nepatri na konika ale na strechu rozhodla som sa zalozit pre nas tuto temu. Vitane uz ale vsetky novembrovky :-)
Odpovedať
ahoj tara...to nevadi, uz je to o.k. :-)
Odpovedať
moni - dovolali ste sa tam?
Odpovedať
Profilova fotka
tara2..tak to Vám pekne ide, my kým toto ešte dokončíme, ešte vnútorné priečky, a nachystať všetko na deku, zaizolovať, pozasypovať pivnice, atď. takže ešte dosť roboty kým sa pôjde na deku. Ale neva, hlavne že sa už pracuje ;-)
Odpovedať
quitka - uvidis ako to rychlo pojde, mne sa zdalo ze na stavbe nic nepribuda a zrazu uz mame aj deku a zalozeny prvy rad :-) . A z coho idete stavat?
Odpovedať
ahoj, tara dozvedela som sa z fora ohladom senca, ze by to mali vykonat v case...teda do 30-60 dni. Vsak to je zo zakona.... a ked nedodrziavaju zakon....tak...., vsak robim i ja v statnej sprave a ked niekto nestiha...dostane pokarhanie od nadriadeneho. takze o co tam ide???
Odpovedať
Profilova fotka
pivnice murujeme z betonových tvárnic, a vrch z porothermu, už ho máme aj kúpený, ale múry budeme ťahať až na jar, lebo pod strechu by sme to tento rok nestihli dať. a vy asi tiež porotherm?
Odpovedať
ahojte stavitelky :-) tak my sme sa tiez trosku pohli, kabel na elektrinu vcera definitivne zakopali a studna by mala byt uz tiez narazena, takze budu vodu tahat :-) dokonca sa mi ponukol aj moj ex, ze nam pomoze s predajom bytu a so stavebnym materialom. hlavne obklady a dlazby nemeckej a talianskej vyroby za super ceny :-)
Odpovedať
moni - vraj je tam malo ludi a vela roboty :-p som zvedava ako rychlo to vybavite quitka - hej my tiez porotherm a ani my to nestihneme dat pod strechu, stihneme tak urobit prizemie a polozit vrchnu deku, viac asi nestihneme sisa - cau, uz som rozmyslala ze co je s tebou ked sa neozyvas ani na kona ani na strechu...tak to je super ze uz mate elektrinu a vodu vyriesenu...ake siete vam este chybaju? Kedy sa stahujete ku svokrovcom?
Odpovedať
tara, uz by sme mali mat vsetko, plyn tahali este minuly rok :-) a stahovat sa budeme, az predame byt. preco to nestihate dat do zimy pod strechu? :-.
Odpovedať
sisa - po prve sa to nestihne lebo robime zaroven aj garaz a po druhe by nam nevysli prachy na celu strechu 8-( takze budeme buduci rok brat uver. A ako to vyzera s predajom bytu? Uz mate nejakeho kupcu?
Odpovedať
tara-no tak to som i ja zvedava :-N , ale ideme skusat vsetko.
Odpovedať
tara, este nie, lebo sme nedali inzerat :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
sisa - no to sa potom dost blbo predava :-D :-D :-D
Odpovedať
uz som ich odoslala :-p hadam niekedy postavime :-N
Odpovedať
sisa - neboj sa, mozno este skor ako my ;-) . My dnes ideme robit zakladovu dosku na garaz :-)
Odpovedať
ozaj baby vsak nahodte uz konecne nejake fotky aspon pozemkov vsak nemam co kukat :-D
Odpovedať
tara, to chces, aby som ten bordel odfotila? :-D projekt este vybraty nemame, na kazdom mi nieco chyba :-N
Odpovedať
sisa - vsak bordel patri k stavbe ;-) , odfot aspon miesto kde chcete stavat :-) . A k projektu - idealny nenajdes, to by ste si museli dat urobit individualny projekt a to je strasne drahe aspon tu v Bratislave, neviem ako je to u vas. Treba si vybrat taky co ma najmenej chyb a taky kde sa najdene chyby daju odstranit... aj tak to budete pri stavbe urcite este menit. Ale dobry projekt je zaklad tak vyberte ten spravny ;-)
Odpovedať
ja mam sesternicu aj jej muza stavbarov, tak neviem, ci aj ten individualny nebudeme robit :-D a nevyjde to drahsie, ak si davas opravovat tie chyby?
Odpovedať
sisa - asi zalezi ake su to chyby...ak su to zavazne chyby tak to sa neoplati. Ale ked mas v rodine architektov ktori ti to spravia za dobru cenu tak radsej chod do individualneho...
Odpovedať
tara, ja uz ho mam skoro nakresleny :-D len to dat niekomu kompetentnemu, aby mi z toho urobil poriadny projekt. uz mi ho aj drahy schvalil x-)
Odpovedať
Caute :-) tento vikend makame tak nestiham chodit na net, vidim ze ani vy... sisa - sikovna si, ja by som take nieco asi nezvladla :-N . Idem odniest chlapom obed mozno tu vecer este nakuknem ak bude cas. Zatial sa majte :-)
Odpovedať
Tara - ahoj, tak uz vam domcek rastie do krasy? Zaklady idu rychlo! ;-)
Odpovedať
Tara - po tom pridaj do albumu nove fotky, rada kuknem ;-) :-)
Odpovedať
Caute :-) cez vikend som nestihala sem ani nakuknut ale vidim ze vela sa tu nezmenilo :-N . My sme makali od piatka az do nedele ale aj tak sme nestihli vytiahnut vsetky mury komplet ostali este nejake male casti ale to uz dorobi muzo... f moni - my uz zaklady mame ;-) , tahame mury :-) a fotky pridam ked najdem nabijacku na baterky :-N .
Odpovedať
TARA- budem sa tesovat!!! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj tara, aj my sme makali na stavbe a už nám chýbajú len vedľajšie priečky v pivniciach :-N pridám foto pozemku aj stavby ;-)
Odpovedať
quitka - super, tesim sa na fotky :-) . A teraz sa chystate na deku?
Odpovedať
quitka - pekny domcek ste si vybrali :-) . Kolko budete mat izieb?
Odpovedať
Profilova fotka
tara už som pridala ďalšie foto pozemku a pivníc.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?