tiez som to chcela napisat ze asi by bolo dobre tam nieco dat foliu alebo umelomotny kvetinac obyc.
a pochopila som ze 94 je dodavatel latiek a tiez aj zakaznik :-D :-D
@94 - no moja, neviem akú farbu si kúpila, lebo na železo málokedy - a až vôbec - možeš natrieť na drevo.. skôr latexové alebo moridlá :-D :-D :-D :-D :-D a ja už mám tehličky, vieš ako sa tešíííííím :-D :-D :-D :-D :-D
@dodog - jasne, už mám nachystané aj sudy na prerezanie a foliu, čo sa dáva na foliovníky takú hrubšiu... niekto vraj dáva čiernu, ale neviem či je to ok :-D :-D :-D :-D :-D možno je to jedno... netuším :-) :-)
@mima1 - správne si pochopila @94 už "frajerí :-D :-D :-D :-D " s krovom a krásnou strechou, my ešte nie sme v takom štádiu tak som sa musela votrieť na ich zbytky :-D :-D :-D :-D však Zuzi ;-) ;-) ;-) ;-)
@maska1105 jaaaaj no v ed v kirove maju aj stolarov,hih..................farbu som nekupila............ozik buduci stvrtok idem spravit zatah na levicke obchody vsetky co sa tyka kupelky............nepridas ssa? 8-)
:-) :-) :-) @mima1 - veru máš pravdu, vyrážame k nám do krčmy na vineu alebo kofču, občas dákeho Radlera :-D :-D , a ja ticho záááávidím @94 ako sa im už krásne vyníma domček a náš ešte nie :-| :-| :-| ale zase za pár rokov bude ten ich už starý a náš ešte nie :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Jaj, tu vznikol spolok spolustaviteľov ;-) to je milé ;-) Idem Vám spoprosiť - neviem už kto to tu stavia cez firmu - chcem sa spýtať čo včetko vám robí firma resp. živnostníci a za koľko?Môžete aj do IP. Sme sa rozhodli, že ten náš nedostatok času vyriešime takto i my. Neušetríme peniaze ale nervy určite.
ahojte,
tak sa pridam aj ja, zajtra zaciname, uz som velmi nervozna. x-)
Pri tom riesime izolaciu zakladov,treba to z boku izolovat? Nikto to okolo nas nerobi...
@noraah
Dobrý deň, podľa toho, aký dom chcete - ak Vám nevadí, že teplo uteká, vôbec nemusíte. Neviem, aký dom staviate.
K tejto téme som sa vyjadrila tu: http://www.modrastrecha.sk/forum/tema...
ono to nieje zas az taka velka polozka..........pupcekova folia nas vysla na 28eur.....co sa da,..........uz len obkopat a sup sup polozit........... 8-) 8-) 8-)
@noraah ja sa v tom teda vobec nevyznam ale myslim ze ipa eee.......no ked tak nad tym rozmyslam tak tu pupcekovu foliu tam davas preto aby ti vlhkost stiekla pomedzi pupceky.....a ipa...no neviem...................
@maska1105 kde mame fotecky?????????
@noraah záleží od toho, proti čomu chceš izolovať. ipa je izolácia proti vlhkosti a styrodur (alebo jednoducho extrudovaný polystyrén) je tepelná izolácia :-)
Dakujem za vase odpovede. U nas hydroizolacia je dolezitejsie, lebo mame vysoko podzemnu vodu. Keby ste mali napady, akoby ste to robili vy, prosim napiste.
no, chceli sme jedneho murara dobreho, co vie citat aj plany a robotnici by sme boli my, ako rodina, kamosi a tak..no, neviem, uvidime, ako zozenieme ludi v juli na ten august a pak uvidime, kolko dovolenky bude treba na to minut..
@lucik06 - presne ako píše @mima1 - čítať plány je najlahšie z celej stavby domceka.... chce to len trošku trpezlivosti a zapnúť mozog.... myslím, že niekedy je horšie zohnať ľudí ako čítať plány.... :-) :-) :-) :-) :-)
no baby teraz sme uz mudre vsak????.................ale ked som prvykrat uvidela projekty tak som sa za hlavu chytala ze coo tam tolko pisu .................teraz mi to uz pride ok .......hih :-) 8-)