ahojte, aj my máme zaliate základy, zatiaľ 2 rady DT-ide to pomaly kvôli počasiu-oproti plánu meškáme viac než mesiac. No čo už. Najhoršie je azda vyhrabať sa zo zeme - potom to už hádam pôjde rýchlejšie.
@ryja - no aj ja som si to myslela, ale horšie je čakať kým platňa vyzrie. :-D :-D :-D mna už triafa, ale ak bude pekne, tak v sobotu začíname múry .. sa tešíííím už aj ja.. :-) :-)
@maska1105-tak to gratulujem a ticho závidím, že ste už tak ďaleko. My sa už bojíme robiť si nejaké plány, lebo vždy sa trafíme do toho najhoršieho času
@ryja neplánuj :-D :-D :-D to ti hovorí tá, čo tlačí všetko očami a keď vidí vonku sychravé a upršané počasie, tak má tlak 200 a dáva si tabletky na nervy.. lebo sa nemôže nič robiť :-D :-D :-D :-D :-D :-D ale neboj dočkáš sa.. je to potom také vzácne.. ja som sa chodila vyžívať na platňu 5 dní, lebo ju bolo treba zalievať a nepršalo a od vtedy sa leje a leje... ;-( ;-( ;-( ;-(
@94 - no ved ti potom vrátim :-D :-D :-D :-D dovtedy môžem mať už kvetináče aj s tujkami nasadené ešte pri nepostavenom dome :-D :-D :-D :-D :-p :-p :-p
maska ved uz mozete aj ukladat nie? dosku uz mate dlhsie. mame suseda co zalial zaklady a na druhy den alebo treti uz tam mal tehly nastavane nanej a hned nato mu vytiahli za den mury.
a ake kvetinace aj ja scem vediet?
@mima1 - my sa držíme trošku iných pomerov... nech všetko krásne vyzrie. múry ťaháme tento víkend, ale hlavne sme nechceli ťahať skôr ako nebudem mať právoplatné stavebné povolenie a to po 15 dňoch je akurát dnes :-D :-D :-D nikto sa neodvolal a na okne už mám nacapenú tabuľku :-D :-D :-D :-D mima sú to kvetináče z dreva z dosák, videla som to v mercury markete, ale chcú za jeden 600sk, to je vela a spravím si to aj sama, len potrebujem dosky :-D :-D :-D :-D
@94 - moja a kde sú dalšie fotky????? ;-) ;-) ;-) ;-)
maska1105 mala by si dať foto kvetináča pre inšpiráciu, ale kedže je to z dreva asi dlho nevydržia že? Aj my ideme konečne na strechu, tak budeme mat tiež odpad :-))
Ahojte, prosím Vás neviete niekto dohodiť murára - rov na dokončenie základov???Tvárnice sú vytiahnuté, treba zašalovať na deku, zaliať deku a zamurovať a vytiahnúť pätky - stĺpiky na terasu a pri vchod. Je možnosť i ďalšej spolupráce. Sme od NR. Ďakujeme ;-)
Ahojte, vidim ze napredujete, aj to pocasie sa nam umudrilo konecne. My mame vytiahnuty komin do 1. poschodia a polozeny a dnes aj osalovany strop - davali sme keramicke Heluz miaka, nakolko panely nam nevedeli zlozit - a v piatok pride beton pumpa na zabetonovanie stropu a buduci tyzden sa zacnu tahat horne mury a cakame na cenovu ponuku od krovarov, uz aby to bolo aspon nam uz nebude prsat a musim sa priznat ze az ten strop zvacsil izby a uz to vyzera opat inak, este ked budu podlahy a 1. potery na stenach, no ale to uz trosku moc predbieham. :-D