mima veru som, akurát idem dohadzovať fotky.. sme makali aj dnes ro 16,00 a od zajtra znova od rána do večera ;-) ;-) ;-) ale makáme na svojom, tak sa to dá.. včera som už začala aj lutovať, že som sa do toho pustila, ked je muž na montážach,ale dnes to už prešlo.. vyspala som sa z toho :-D :-D :-D :-D
zlatko únava nezmizla... tá je po dnešku ešte vačšia, ale elán ostal a to je podstatné... sny si treba plniť a modré z neba takéto sny neplní :-D :-D :-D takže s chuťou do toho :-) :-) :-) :-)
mima 6 árov... ale najskôr musíme porobiť tieto siete, lebo by išli priamo popod náš dom a to by nám nikto neschválil :-p :-p na budúci týždeň chceme začať so základmi, tak hučím do muža už teraz aby zobral dovolenku. no uvidíme či mu ju dajú, a ak nie, tak celý dom bude na mne a na ňom financie :-) :-) :-) no nejaká delba práce musí byť :-D :-D :-D :-D
frluk: my stavieme z 30-ky salovaciek a izolovali sme bitubitagit v40 (ipa) jednu vrstvu a potom este drenazna trubka plus drenazna folia (pupackova) , hadam nam to za 10 rokov nebude vlhnut:)
vidím, že aj vďaka vydarenému počasiu sa včera riadne makalo. a my máme vytiahnuté múry :-) :-) :-) nejak sa mi tomu nechce veriť. asi sa pôjdem dneska presvedčiť, že je to pravda :-D
ups... už sa aj ja teším na múry, som neverila, že sa dožijem základov a teraz takýýýý elán, že som tam každý deň a pozerám na zaliate základy.. len sa mi to zdá opticky dosť malé... :-( :-( :-(
@blacksr: veru... fantastický :-)
@maska1105: videla som fotočky so zaliatymi základmi - super. nič neboj, ono to bude vyzerať inak keď sa podáte ďalej. už to bude len lepšie a lepšie. hlavne aby vám aj počasie teraz prialo :-)
baby ja sa už tak tešííííím... zajtra ak nebude pršať ideme dávať debniace tvárnice a okolo stredy zalievať platňu.. stále tomu neverííííím :-D :-D :-D :-D
@maska1105: ja ti určite nechcem brať elán, ale v stredu zalievať platňu je asi nereálne. ak ešte nemáte položené DT, tak len s tým je dosť roboty (ťažké sú jaj sviňa), tie by trebalo previazať roxormi, spraviť kanál, vodu pod platňou, navoziť medzi DTčka zeminu (resp. štrk/makadam) a to udusať, zašalovať deku, položiť kari... sa to nezdá, ale to všetko zaberie hodne času
no musia hehe .... ale nie, ja viem že je to zložité, no tak si povedali naši chlapy.... že ony to stihnú, ale ja tomu neverím, ale keby ju zalievali aj v sobotu, tak mi je to jedno, hlavné že to urobia tento týždeň... :-p :-p :-p :-p