:-D aj kávičku moja... akurát som sa to dozvedela .. :-D :-D len nech je už teplo a dáme si ju niekde na teraske ;-) ;-) ;-) ja sa tak teším, až mám strach, že niečo zase praskne :-| :-| ale snáď už nie :-p :-p
A už konečne svieti slnko :-D :-D :-D pred desiatimi minútami som čítal horoskop a píšu že samám pozrieť do slniečka a tešiť sa a zabudnúť na dávne krivdy.Tak asi preto vykuklo. :-)
jááj to ideme aj s ním?? tak ok, tak budeme štyria. to si mi ty zabudla povedať :-D :-D :-D :-D
dodog: za mňa môže byť aj central park, len nech je tam tráva, zatvorený sme doma už príliš dlho, pri tomto počasí :-p :-p
Zuzi, ale na budúci týždeň to nepôjde, príde Tibor, ak nebude pršať, tak ideme betonovať základy... :-D :-D :-D nemôžem nechať chlapov samých, lebo nič neurobia :-) :-) :-) :-)
no ja môžem v pondelok alebo v utorok... streda tiež blava s malou u očnej a od štvrtku výkop základov. sa tešíííím to si nemôžem nechať ujsť s foťákom v ruke :-D :-D :-D :-D potom až do pondelka plne obsadené :-S :-S :-S