O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Nástroje
Zoznam úloh
Stavebný denník
Rozpočet
Dopytovač
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Nástroje
Všetky nástroje
Zoznam úloh
Stavebný denník
Rozpočet
Dopytovač
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Máte referencie na pána Feketeho?
ahojte, chcela by som sa Vas opytat, ci nemate niekto skusenosti s panom Fekete, ktory robi rekonst…
fajoska
Pred 15 rokmi
4
Poznáte firmu, ktorá robí krovy v Trenčíne?
Ahojet, chcem sa spytat, ci nepoznate nejaku firmu, ktora robi dobre a lacne krovy v okoli TN. Mame…
madyyy
Pred 15 rokmi
9
Dlažba 60x60
Ahoj, prosim Vas o radu, mate niekto skusenosti s takouto velkou dlazbou? chceli Vam to pokladaci d…
stavitel
Pred 15 rokmi
14
Prefinancovanie úverov
Ahojte,chcem sa informovat ci viete o takych bankach v ktorych prefinancuju uvery - pozicky z inych…
finsluzby
Pred 15 rokmi
5
Ako odstrániť vecné bremeno?
V roku 1998 sme kúpili od mesta byt do OV s tým, že 10 rokov ho nemôžeme predať ani darovať. V súča…
tatty
Pred 15 rokmi
3
Anténa na streche paneláku od T Mobile
Prosím ak má niekto skúsenosti s umiestnením antény od T mobile na streche svojho paneláku,nech na…
evkacka
Pred 15 rokmi
4
Je naša zmluva platná?
ahojte,potrebovala by som radu... pred nedavnom som mala prenajaty byt. Zmluva bola zostavena len …
janka12341
Pred 15 rokmi
4
Aký materiál na veniec do exteriéru?
Páčia sa mi vence na dverách, ale ja mám vchodové dvere z dvora a tak by som chcela veniec na malú …
fajoska
Pred 15 rokmi
2
sponzor fóra
Ako správne vyrezať dieru na drez v pracovnej doske?
Ak ste to už doma robili svojpomocne, tak mi poradte, či si mám na niečo dávať pozor. Viem len, že…
violetka1
Pred 15 rokmi
4
Dá sa v Poľsku platiť kartou a eurami?
zajtra idem na tovar do Polska a chcem sa uistit, ci nie je problem platit kartou alebo vybrat niek…
zuzhim
Pred 15 rokmi
3
Renovace dveří s Portas
ahojky stavebníci, nemáte náhodou někdo zkušenost s firmou Portas ohledně renovace dveří?budeme měn…
majina.b
Pred 15 rokmi
3
Kedy sa robí kúrenie?
Chcem sa Vás opytať kurenie sa robi ked je dom uz zasietkovany alebo pred tym. elektriku a vodu mám…
ikke
Pred 15 rokmi
11
Bramac alebo Rova?
Prosim vas poradte nevieme sa rozhodnut co dat na strechu co bude lepsie ci Bramac alebo Rova? :-|
solim
Pred 15 rokmi
4
Doma maľované obrazy
Ahojte, potrebujem poradiť, videla som že pár kočiek si tu malovalo obrazy do domu, voskom na neja…
jachin
Pred 15 rokmi
2
Dřevostavby
Máte s tím někdo zkušenosti? Začínáme uvažovat nad dřevostavbou, a proto bych potřebovala zjisit,c…
r123
Pred 15 rokmi
1
2
57
Predaj nehnuteľnosti realitkou
Predávame cez RK byt a zároveň kupujeme iný, preto potrebujeme peniaze čo najskôr. Má niekto takú s…
fotomark
Pred 15 rokmi
21
Ako prepísať stavebné sporenie?
Prepacte ak je tu uz taka tema, ale chcem sa opytat ci nema niekto skusenosti s tymto... mam staveb…
stanula183
Pred 15 rokmi
11
Nespoľahlivé banky
Dobry den, chcela by som tu trosku poohovarat jednu banku....jedna sa o VUB. Predali sme byt, kto…
libby
Pred 15 rokmi
1
2
39
Farba zárubní
Chcela by som sa poradit, tak trocha sa chystame rekonstuovat byt, kedze sa bdue robit nova kuchyna…
yersey666
Pred 15 rokmi
1
2
34
Poradíte mi ohľadom hrubej omietky?
Mam starsi dom a robim tam rekonstrukciu vsetko som zbural ostali iba obvodove mury dal som na ne k…
akvi
Pred 15 rokmi
3
Dlažba alebo obklady z Kerka
Máte niekto dlažbu alebo obklady z Kerka? Uvítala by som každú skúsenosť - negatívnu či pozitívnu. …
majcik
Pred 15 rokmi
3
Dajú nám hypotéku?
ahojko, chcem sa poradiť. manžel je zamestnaný na hlavný pracovný pomer vo firme už 3 roky, ja od j…
finsluzby
Pred 15 rokmi
5
Súhlas susedov na stavbu domu
Ahojte, potrebovala by som poradiť ako máme postupovať v prípade ak sa nedá dodržať stanovený odstu…
lienocka235
Pred 15 rokmi
11
Má niekto hypotéku od Hypo Consulting?
Vopred Vám Dakujem za informacie :-)
finsluzby
Pred 15 rokmi
5
Koľko by stála prestavba garáže na malý byt?
ahojte, nevedela som kam mám tuto tému zaradiť, tak dúfam, že nebude vadiť, keď ju dám sem:-) Je…
anavila
Pred 15 rokmi
16
Ako vyčistiť sedačku od centrofixy?
Poradte mi, prosim, ako vycistim popisanu sedacku s centrofixou? Nasi maju novucicku sedacku a moja…
domo
Pred 15 rokmi
5
Vecné bremeno na pozemok
Ahojte vie mi prosim niekto poradit?Kupujeme pozemok no našla som na katasterportaly,že na danu par…
katka09
Pred 15 rokmi
4
Je lepší keramický či nerezový komín?
Pekne pozdravujem. Chcel by som vediet ake mate skusennosti s kominom do novostavby, ktory je leps…
rocky11333
Pred 15 rokmi
2
Čo vravíte na prenájom River Diamond v Prahe?
ahojte; stahujeme sa do Prahy,zatial si obzeram online ponuky; nasla som velmi pekne riesene byty- …
missprague
Pred 15 rokmi
4
Máte skúsenosti s výstavbou Klasik 103 z Euroline?
staviate aj vy klasik 103 od euroline?ake mate skusenosti?kto ma foto z vystavby tohto domu?
luciankasebastianko
Pred 15 rokmi
9
1
2
…
3518
3519
3520
3521
3522
…