som tu stale, ale preklikavam sa medzi strankami...
potrebujem najst dake cudo na utieranie prachu... taku tu tycku ale musi to fungovat... byt overene.. tak kukam, hladam...
cafte :-)
tiez rozmyslam aky nerez na terasu...
asi by som na terasu nedala ani jedno ani druhe... ale nemas terasu nahodou vyvysenu? lebo ak rovno na zemi, tak je fajn nechat to otvorene... mne sa lubi jedna fotka z casaku pekne byvanie... uplne bozska terasa... skusim naskenovat...
pridala som foto tej terasy... mne sa lubi tento styl... otazne je, ci sa nam to bude hodit k hranatemu domu... povodne sa nam pacila ta keramzitova podlaha... vyzera to ako drevene dosky ale je to nahrada za drevo... a videla som taku podlahu po cca 3 rokoch a hruuuuzaaa... vyblednute... take onicom... takze podlaha u nas bude isto vzhladovo prirodny svetly kamen...
dnes robim doma... ale aj tak bludim po nete a stukam vsetko mozne... a vsade mam pozatahovane len balkon je otvoreny a hafco si tam lebedi lebo uz tam slnko nesvieti..
joj Adi hneď by som menila :-D tu máme v kancli otvorené dvere aj okná, a stojí tu vzduch, vôbec sa tu nedá existovať ]-(
už sa teším domov, ako sa hodím na posteľ a dám si šlofíka...
ahoj Kati, vitaj spat ;-) vsetko najlepsie dodatocne k prvemu vyrociu x-)
no ako ste sa mali? budu nejake fotky napr. na facebook? tesim sa na infosky 8-)
zuzi...dakujeme ;-)
bolo uplne uzasne..ak chcete cosi ine a ciste,kludne chodte tam :-) len to chce pevne nervy..lebo cesty su uzke oproti nasim slovenskym a mapy su dost chabe..takze ak sa vmestite na cestu bez problemov,tak budete riesit zabludenie :-D ale aj tak sa tam oplati ist..je tam fakt super..a plaze maju takmer okolo celeho ostrova :-)
fotky budu..do konca tyzdna..kedze ich ne kooopec,tak musime povyberat a potom poslem link ;-)