@bamulka ahooj :))) tak drzim palce!!! Verim, ze sa zadari...Nuz, ja sa zatial uspokojim aj s tou jarou, dufam, ze sa zima nebude velmi vliect, naopak, rychlo preleti :)
@muma prosím, ako ste s odstupom času doma spokojní so sedačkou Fantazy? Neviem sa rozhodnúť medzi Lindou a Fantazy - tá má vyzliekacie poťahy, ale nemám si ju kde pozrieť "naživo", a vyskúšať ako sa na nej sedí. Vďaka
@marta2610 ahoj, ano myslim nad hyzou, na druhej strany hlavnej cesty ako je vodne dielo. V ktorej casti Mojsa byvate? Cital som, ze teraz sa riesi peticia proti kafilerii, a ze v januari vymenili v kafilerii rotor, aby nebol uz taky zapach, pomohlo to?
Ako casto v priebehu tyzdna je to citit?
@gizmo16 úplne na konci,ak vieš ako sa ide skratkou na Varín ked končí Mojš tam je 1 most tak pred ním doľava,je to nová výstavba,ked sa písala petícia vtedy som presne vravela,že akosi sa polepšili,a teraz to zas viac a viac aj včera pustili kolo 23.00 brrrrrrr smrad,ona je jediná na SK kdesi to musia dať,ja som vravela nech to dajú pod okná tým čo s tým súhlasili,oni majú nejaké zariadenie,aby nebolo cítiť smrad,ale z ekonomického hľadiska šetria,tak som počula a tým nám otravujú naše bývanie,21 storočie a nevie sa to vyriešiť,záleží ako aj fúka,kamoši čo bývaju v Gbelanoch a to je cca 7 km,že aj tam to je niekedy cítiť.ako často cca 3-4 x do týždňa a niekedy aj 2 x za deň,najviac to cítiť ked ide pršať