caute kocky :-)
dnes som sa bola previest z manzom po orave... kraaaasny kraj, nadherna priroda... ale som aj poriadne unavena... esteze pocasie nam prialo a neboli 30 stupnove upeky...
boli sme zistovat cenu betonu a ta "nasa" betonarka (= ta co je rovno v obci kde mame pozemok) je zevraj najlacnejsia v ziline... a veru velmi dobru cenu nam dali ;-) uz len ten papier zo stavebneho uradu a ide sa nato...
pisem si aj ja 15.teho ;-)
Juchú baby..vyzerá to tak, že dnes až na dve spodne skrinky bude kuchyňa dokončená. Voda aj odpad funguju, este privŕtať dosku odspodu k skrinkám, nalepiť lišty okolo stien, narezať a osadiť sokle na nožičky spod. skriniek.
Na dalsiu vyplatu skocime hadam kupit bud vybavenie do vysuvneho regala, abo vybavenie 5tich suflikov.
Ach jo..este to prekliete okno tam treba nutne.
Nemate niektorá somarika, co sa potrasie?? :-S
vio, no krasne!! no ja oslíka mám, ale ešte sa nevie tým "správnym" smerom vrtieť a otriasť :-D
adi, už konečne doplnené.. len je to fotené z telefonu tak sorrač za kvalitu..
gabi- akého oslíka máš na mysli?? Asi nie Riška ? :-) :-)
Roman sa tvári, že pracuje v kuchyni a vymákla som ho, ako tlačí domácu klobásku :-D :-D
Zajtra ráno ide na huby na Lutiše aj s kamošššom. Som ja len zvedavá, kam mi ich tie nakrájance potom položí, keď tu nie je kde ani len sadnúť poriadne.
super gabina!! inak ma napadlo ... co keby ste si na tu stenu za sedackou dali daco suprove namalovat? tu bol super byt s lanovkou na stene, uplne coolovo to vyzeralo :-)
bell, DDDDD :-)
s tým chalaniskom som si písala, mal paradne riešený byt... mal na to architekta :-)
niečo určo vymyslíme keď bude kuchyňa aby to ladilo ;-)
gabca v sekaci klasickom, ci dakom nabytkovom??
vyzera bohovsky ten koberec fakt..je taky netradicny..
uz si predsvaujem, ako by sa z neho dostavali piskotky, dzemik, alebo nejaky Pribináček..hm hm hm
gabi wooow :-) uz to zacina mat jasne crty ;-) a samoska ze najsamviac chvalim japonske panely :-D
my nemozeme mat take koberce, bo nas krpec by ich "opravil" :-N
a to ste len tak na ten obchod prisli, ci pri realitnych potulkach? :-)
KE moc nepoznam a teraz aj dost od ruky..predtym sme tam chodili tak raz za pol roka.
adik ďakujeme :-)
ja som sa tiež bála čo bude naša robiť, ale zo začiatku sa nechcela toho koberca ani dotknúť :-D teraz ho ma ako štartér na beh lebo na podlahe sa jej šmýka... ale netrhá nič
vio, v KE máme kamarátov ktorí si ho kúpili a mňa omráčil v momente tak sa kupoval aj k nám :-D
no to je jedna stranka nepraktickosti takych kobercov u nas a druha je, ze vdaka tolkym chlpom by sme ho nestihli cistit... teraz mame jediny behun v obyvke a raz do tyzdna ho cistim s kefou na psa a vycesem tak z neho plnu kopu chlpov... a to je obyckovy nechlpaty...