Ahojte. Mohla by som poprosit ludi kt uz maju fasadu, a nemaju vikier ale striesku so stlpikmi, aby sem hodili fotku pre inspiraciu? Moc by mi to pomohlo. Dakujem :)
@eviiiku.18 ďakujem veľmi pekne a posúvali ste dvere aby tam ten sprchách vliezol či v pohode práčku máte potom v technickej? A nevedeli by ste mi povedať aká je veľká cca ťa terasa zastrešená?
@jane1983 My mame aj vanu aj sprchac (tiz v albume). Pracka a susicka samozrejme v technickej. Dvere sme posuvali aby sa tam v pohode 90-ka sprchac zmestil. Terasu my mame nadstresenu 7,5m x 4m.
ahojte...nasla by sa tu velmi dobra dusa, ktora by umoznila nahliadnut do domceka ??? najlepsie trnavsky kraj...ale moze byt aj inde :-) ... bol by som velkym dlznikom...a uplne idealne s terasou aj garazou....dakujem
@jiri_m krásna vaňa. Ja po takej túžim už dlho a snáď si svoj sen tento rok splním. Veľmi sa mi páčia takéto typy vaní, ktoré stoja prakticky samostatne. Len neviem či u nás nebude problém v tom, že môj muž má skoro dva metre a tieto vane bývajú dosť krátke, tak neviem, či mi niečo také u neho prejde