stavia ho niekto? alebo len plánuje? http://www.projektydomov.com/projekty... začíname.....a orientácia pozemku je na JV a SZ...tak nevieme či to je ok...a najlepšie by boli nejaké skúsenosti...prípadne či robil niekto upravy...pozemok už máme...teraz sme v strese...ako najlepšie tento projekt vylepšiť...prípadne..nejaké reálne náklady od niekoho z vás...nám sa veľmi páči.....ďakujeme krásne...za príspevky
Ahojte, je tu niekto z vychodu, co ma uz postaveny tento domcek a vedel by nam ho ukazat? Nie je problem ani Poprad a okolie, chodime sa tam casto kupat, a teraz cez prazdniny aj Trnava, Trencin, Sala, mame tam cestu toto leto niekolkokrat. Skor nas zaujima domcek podla original projektu s malymi upravami, ako kompletne pomeneny projekt. Ako sa hovori, lepsie raz vidiet, ako niekolkokrat pocut.
Já jsem začal stavět na Blind. :-) stim že jsem ho neviděl 1:1. Ale po projití všech možných a nemožných projektů na internetu (cca 300ks) se nám líbil nejvíce. Rozměrově asi ideální pokud Vám pasuje na pozemek není to špatná volba je šikovně vymyšlený a cenově to také není špatné.
@wario U nas je to rovnake. Tiez sme presli vsetko, co sme nasli. Tento domcek sa nam zda riesenim najlepsie vymysleny, rovnako nam svojou orientaciou tiez pekne sadne na pozemok. 3D navrh som si spravil sam, aj s upravami. Podla mna to vsak nikdy nebude take, ako keby som sa prechadzal uz v hotovom dome. Toto vsetko by bolo OK, viac by nas ale zaujimali postrehy, skusenosti so stavbou, byvanim, preco som robil toto tak a nie inac, a podobne. Cize nabrat co najviac informacii, aby bol clovek viac pripraveny. Precital som cely tento thread asi 3x, stale je tu vsak vela otazok.
Tak ako to je ale jasne. Podla mna sa clovek potrebuje po takom dome prejst a az tak uvidi vsetko to, co by mu kvazy nemuselo sediet a chcel by to spraviť inak
Ahojte som ďalšia v poradí, ktorú zaujal tento projekt. Úpravy minimálne oproti originálu ( okno medzi kuchyňou a obývačkou + nejaké dvere navyše). Vie mi prosím niekto poslať výkaz-výmer EKO120?? Ďakujem
@robo14 Ahoj,pisal si tu niekomu,že mas v albume nejake fotky o dome.Ties by ma zaujimali,rada by som si ich pozrela,ale nenasla som ich na tvojom profile.Dakujem
dobrý den , řeším ted eletriku ve stropě , chci se zeptat do chodeb mi příjde lepší dát dvě světla než jedno jak je v projektu . nemáte někdo foto pro inspiraci děkuji .
Ahojte, chcela by som vas poprosit, ci by ste mi neposlali fotografiu terasy...my ju mam urobenu len z obyvacky, ale chceli by dme ju predlzit kedze v detskych su francuzske okna.... ako mate poriesenu terasu, a schody k nej? Dakujem
@michaelab2015 dakujem za foto..krasna terasa, my planujene nieco mensie a nedavane dlazbu, ale drevo...ale určite je to pre mna super inspiracia...skoda ze tu nieje viac fotiek.
@evinna2 niet zač, my ju plne využívame a neľutujem, dokonca by som tu pri kuchyni ešte zväčšila o 0,5 metra... v dome sme počas leta jedli len zriedka, a všetky návštevy tiež len na terase 😉
zdravym, prosim vas u koho ste si dali pripravit projekt na bungalov eko 120 s klasickym krovom nie vaznikovy.
A kolko vas stal?
dakujem pekne za odpoved