Odpoveď na príspevok od omg_to_preco:
stačí pozrieť do jej profilu na facebooku aké prí… @omg_to_preco teraz som sa pozrel na jej FB :D to akože hentaká .... aby mi robila problémi ? :D to néé @technik007 a @gadefox OK, tak keď teda právo na bývanie je nadradené nad vlastnííckym a nemôžem ju vyhodiť pred dvere, tak by som jej to bývanie spríjemnil.. vyvrtám fabku aj keď bude v byte, do svojho bytu môžem ísť a prídem tam urobiť s kamarátmi poriadnu žúrku (ak teda poškodila nábytok a potrebujem ju dať preč, tak už to je jedno :D ), odnesiem postel, odmontujem wc, umývadlo (zablendujem vodovodné rúrky atď atď..) ona ešte odíde aj sama :DOdpoveď na príspevok od marekjahoda:
nj... pravnicka kancelaria s emailom na gmaile...… @marekjahoda v tomto kontexte je gemailova adresa ok, ved keby si tu dal kontakt na original AK, tak by sa to bralo ako reklama, ci?Odpoveď na príspevok od stevejobs:
Ďakujem všetkým za príspevky. Asi aj vzhľadom k … @stevejobs co sa tyka prenajmov, odporucam uzatvarat zmluvu o kratkodobom prenajme, tam nehrozi, ze bude mat najomnik navrchOdpoveď na príspevok od somecheck:
Nikdy som neprenajímal byt, ale to mi chcete pove… @somecheck Tiež prenajímam byt.A riešil by som to rovnako- v neprítomnosti mi to otvorí klúč.služba,všetky jej haraburdy do škatúl a von,zadržím cennejšie veci. A potom,nech sa páči,nech sa súdi- neviem si predstaviť príčetného sudcu a pri všetkých priťažujúcich okolnostiach( dlźné nájomné,poruš.zmluvy,poškodený byt,atd atď) kt.by jej dal za pravdu.Skôr naopak,ja by som jej to osolil,že by si neškrtla. Treba mať len precíznu zmluvu. A napr.ja si event.nájomníka skontrolujem cez centr.reg.ecekúcii, služba za 2e cez sms,stačí zadať údaje z OP. Takých asociálov sa netreba bát,oni s tým totiź rátajú,že bezúhonný občan nechce mať nič zo súdmi- a potom sú na koni.Odpoveď na príspevok od marekjahoda:
nj... pravnicka kancelaria s emailom na gmaile...… @marekjahoda je to tak z určitého dôvodu. Ten možno neskôr objasním.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@stevejobs co sa tyka prenajmov, odporucam uzatva… @rapidek mali sme podpísanú zmluvu o krátkodobom nájme.Odpoveď na príspevok od gadefox:
Napadla ma k tomu ešte jedna vec.. Psychopati, šp… @gadefox táto pani hrá hneď od začiatku psychologickú hru. Od začiatku má všetko premyslené. Príde na ohliadku sama, podá príbeh ideálneho nájomníka. 2 dospelí bez detí, problém s platením žiadny, byt sa ( akože im) páči. V skutočnosti je priateľ vymyslený a čo sa týka platieb je to čistá katastrofa. Samozrejme prvé platby zaplatiť musí a poto začne divadlo. Prvé dejstvo, druhé...........Asi po piatom dejstve začínaš mať podozrenie že sa to asi tak skoro meskončí a vlastne ťa to už ani nebaví. A to ešte nebola ani prestávka. Čo urobíš ? Ešte vydržíš ( hádam už budú končiť) ? Alebo sa postavíš a odídeš ( a možno sa pripravíš o fenomenalny záver) ? Presne tak to bolo u nás. Po piatom dejstve sme sa postavili. Aký bol/ bude záver predstavenia.vám poviem až predstavenie skončí.Odpoveď na príspevok od mayoral:
Naša skúsenosť s touto pani je identická. Je u ná… @mayoral zaplatiť jej ubytovňu robotnícku na mesiac a uložiť jej tam veci, takto to riešia, keď nemá v byte niekto trvalý pobyt