Odpoveď na príspevok od jozef_jusko:
Vie mi niekto povedat ako sa spaduje dlažba v 5uh… @jozef_jusko No však predsa k žľabu! Od toho skla ku žľabu. Dlažby na podlahe budú kopírovať tvar dvierok a zasklenia a od miesta rezu budú v spáde. Je to nešťastné riešenie, lebo do budúcna nevieš dať štvorcovú zástenu. Neviem, aký máš dôvod na takéto zasklenie, ale lepšie by bolo so štandardným, obdĺžnikovým pôdorysom.Odpoveď na príspevok od jozef_jusko:
Vie mi niekto povedat ako sa spaduje dlažba v 5uh… @jozef_jusko Čo si na tom neviete predstaviť?Odpoveď na príspevok od jozef_jusko:
Vie mi niekto povedat ako sa spaduje dlažba v 5uh… @jozef_jusko Aby si si to vedel predstaviť...Robota murára.. 5€ na hodinu a všetko zabezpečuješ Ty, včetne piva..Odpoveď na príspevok od technik007:
@jozef_jusko Aby si si to vedel predstaviť...Robo… @technik007 Tak to je na riadny kopanec do zadnice...Odpoveď na príspevok od chinatech:
@technik007 Tak to je na riadny kopanec do zadnic… @chinatech To mal "špeciálnu škárovačku" zápalky, špaky,a WC papier....