Odpoveď na príspevok od jozef_jusko:
Vie mi niekto povedat ako sa spaduje dlažba v 5uh… @jozef_jusko No však predsa k žľabu! Od toho skla ku žľabu. Dlažby na podlahe budú kopírovať tvar dvierok a zasklenia a od miesta rezu budú v spáde. Je to nešťastné riešenie, lebo do budúcna nevieš dať štvorcovú zástenu. Neviem, aký máš dôvod na takéto zasklenie, ale lepšie by bolo so štandardným, obdĺžnikovým pôdorysom.Odpoveď na príspevok od jozef_jusko:
Vie mi niekto povedat ako sa spaduje dlažba v 5uh… @jozef_jusko Čo si na tom neviete predstaviť?Odpoveď na príspevok od jozef_jusko:
Vie mi niekto povedat ako sa spaduje dlažba v 5uh… @jozef_jusko Aby si si to vedel predstaviť...Robota murára.. 5€ na hodinu a všetko zabezpečuješ Ty, včetne piva..Odpoveď na príspevok od technik007:
@jozef_jusko Aby si si to vedel predstaviť...Robo… @technik007 Tak to je na riadny kopanec do zadnice...Odpoveď na príspevok od chinatech:
@technik007 Tak to je na riadny kopanec do zadnic… @chinatech To mal "špeciálnu škárovačku" zápalky, špaky,a WC papier....Odpoveď na príspevok od vanman:
Strechaci co ste si murovali sprchovy kut, aká vy… @vanman a načo máš v sprcháči trubky podlahovky? Veď pustíš sprchu a behom 5 sek je podlaha teplá... A ďalšia vec, bude ti vysychať sifón v žlabe a pôjde ti smrad z kanalizácie...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@vanman a načo máš v sprcháči trubky podlahovky? … @megdesign Vysychanie sifónu vďaka podlahovke je mýtus. Za 5sek určite nie, za mňa je fajn bosou nohou na vlažnú dlažbu. Nestaval som dom, aby som mal sprchu ako v kasárňach. Bonus: Po sprchovaní sa kút pekne sám rýchlo vysuší. Nedám dopustiť podlahovku v sprche.Odpoveď na príspevok od vanman:
Strechaci co ste si murovali sprchovy kut, aká vy… @vanman Nerozumiem. Máš anhydrit vyliaty aj v sprche? Či ho tam chceš spádovať či čo vlastne? 3,5cm na trubkou určite nie je kritických.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@vanman Nerozumiem. Máš anhydrit vyliaty aj v spr… @kejsix 3,5 CM ho mám všade v dome t.j. aj v mieste kde budem robiť spádovy poter v tom kúte, ale už nebude anhydrit ale betónový a ten má písaný v TL min. 4,5cm nad trubkami a ja budem mať o 1cm menej @megdesign trubky mám tak do 1/2 kúta, takže predpokladám že sifón by mal byť dostatočne ďaleko aby nevyscholOdpoveď na príspevok od vanman:
@kejsix 3,5 CM ho mám všade v dome t.j. aj v mies… @vanman mam trubku ani 10cm od zlabu, pri pouzivani neevidujem najmensi problem, to je podlahovka tam nevalis vodu 50°C... poter sprav tensi, nestane sa nič, nesprchuješ slonyOdpoveď na príspevok od kejsix:
@vanman mam trubku ani 10cm od zlabu, pri pouziva… @kejsix vďaka za odpoveď :)