Cena majstra za prácu.

Zobraz úvodný príspevok
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať a počuť názor. Ideme prerábať kúpeľňu je to fakt mini kúpeľňa celkova plocha aj z podlahou je 20m2. Dostali sme odporúčania od známych na majstra. Čisto za prácu na našej kúpeľní si vypýtal 2100€ . Materiál si zabezpečujeme mi keďže tak sme to chceli. Prácu ma pá majster veľmi peknu a aj ľuďom ktorým robil sú veľmi spokojný. Mali sme aj iných majstrov na obhliadke ( Ukrajincov nic proti nim nemame samozrejme) Ale ta cena sa u nich rapídne líši oni si chceli účtovať za čisto prácu raz toľko pomaly. Podotýkam že je to Bratislava. Je podľa vás ta cena moc alebo ?
Odpovedať
1
6
7

Odpoveď na príspevok od st89:

@petersd vyspelost vo svete prehlbuje nezamestnan…
@st89 @petersd nebude reakcia?
Odpovedať

@st89 @petersd nebude reakcia?
@st89 Nebude, a načo? Pred pár dňami som napr. bol naživo svedkom toho, ako jeden mäsiar na dôchodku išiel vysvetľovať a poučovať o elektrike revízneho technika, ktorý cca 40 rokov robí elektrikára a revízaka. Tu na webe je kopec, ak nie väčšina, podobných prípadov...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@st89 Nebude, a načo? Pred pár dňami som napr. b…
@petersd to je ta demokracia a sloboda prejavu. 😁
Odpovedať
Profilova fotka

@petersd to je ta demokracia a sloboda prejavu. 😁
presne tak, každý si môže písať čo len chce a väčšina to reálne aj využíva. bohužiaľ. 😅
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@st89 Nebude, a načo? Pred pár dňami som napr. b…
@petersd Úplne normálna vec. Každý má čo povedať k tomu o čom nič nevie a cíti sa ako najväčší odborník. Ako je každý epidemiológ, ekonóm, vojnový stratég a tak ďalej.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od markus098:

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať a počuť názor. …
@markus098 Je to dobrá cena. Ak je to kvalitný človek aspoň si budete istý že s výsledkom budete spokojný.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lucciinkka:

@petersd Úplne normálna vec. Každý má čo povedať …
@lucciinkka preto to aj všetko tak vyzerá. Na jednej prednáške nám jeden sociológ tak vravel: "Nie sú názory dobré alebo zlé... Sú iba také, ktoré dokážeš presadiť pred okolím, alebo nedokážeš." A ja dodávam, že mudri ľudia sa držia aj hesla, že "s hlupákom sa neoplatí bojovať", tak sa netreba čudovať, aké názory prevládajú v spoločnosti,... a možno aj tu v diskusii 😉
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna je to super cena za pracu. Uplne adekvatna. 😉
Odpovedať
za mna tiez okej, nieco si vypytat za tu robotu predsa len musi. kazdy by chcel v dnesnej dobe vsetko zadarmo, pripadne za par drobnych. 😉
Odpovedať
Tak ďakujem všetkým ktorý sa zapojili do reakcie na moj príspevok. Už je po rekonštrukcii a teda nelutujem že sme to pánovi zaplatili. Sme nadmieru spokojný. Ale pozerám že tento náš príspevok tu vzbudil sialenu diskusiu 😅
Odpovedať
1
6
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?