Odpoveď na príspevok od st89:
@petersd vyspelost vo svete prehlbuje nezamestnan… @st89 @petersd nebude reakcia?Odpoveď na príspevok od st89:
@st89 @petersd nebude reakcia? @st89 Nebude, a načo? Pred pár dňami som napr. bol naživo svedkom toho, ako jeden mäsiar na dôchodku išiel vysvetľovať a poučovať o elektrike revízneho technika, ktorý cca 40 rokov robí elektrikára a revízaka. Tu na webe je kopec, ak nie väčšina, podobných prípadov...Odpoveď na príspevok od petersd:
@st89 Nebude, a načo? Pred pár dňami som napr. b… @petersd to je ta demokracia a sloboda prejavu. 😁Odpoveď na príspevok od st89:
@petersd to je ta demokracia a sloboda prejavu. 😁 presne tak, každý si môže písať čo len chce a väčšina to reálne aj využíva. bohužiaľ. 😅Odpoveď na príspevok od petersd:
@st89 Nebude, a načo? Pred pár dňami som napr. b… @petersd Úplne normálna vec. Každý má čo povedať k tomu o čom nič nevie a cíti sa ako najväčší odborník. Ako je každý epidemiológ, ekonóm, vojnový stratég a tak ďalej.Odpoveď na príspevok od markus098:
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať a počuť názor. … @markus098 Je to dobrá cena. Ak je to kvalitný človek aspoň si budete istý že s výsledkom budete spokojný.Odpoveď na príspevok od lucciinkka:
@petersd Úplne normálna vec. Každý má čo povedať … @lucciinkka preto to aj všetko tak vyzerá. Na jednej prednáške nám jeden sociológ tak vravel: "Nie sú názory dobré alebo zlé... Sú iba také, ktoré dokážeš presadiť pred okolím, alebo nedokážeš." A ja dodávam, že mudri ľudia sa držia aj hesla, že "s hlupákom sa neoplatí bojovať", tak sa netreba čudovať, aké názory prevládajú v spoločnosti,... a možno aj tu v diskusii 😉