Skúsenosti s firmou CeramicHouse 2022

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ahojte, zaujala ma možnosť výstavby keramického domu, ale na internete je veľmi málo možností. Našiel som stránku ceramichouse.sk , je prehľadná a je tam všetko, čo potrebujem vedieť, ale neviem nenašiel som zatiaľ žiadne dôveryhodné recenzie na tú firmu, akurát som zistil, že zmenili meno, pravdepodobne zo Silicate World a z diskusii o tej firme mám zmiešané pocity. Takže budem vdačný za recenzie ceramic house za posledné roky, ďakujem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od erika_rika:

Keby ste niekto plánovali stavať keramický dom, m…
@erika_rika Dobrý deň, viem že príspevok je staršieho dáta, ale ako ste prosím spokojná s domčekom a spolupráca s firmou ako? Máme od nich zaujímavú cenovú ponuku a zvažujeme im stavbu zadať. Predsa len si zisťujem recenzie. Ďakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jakub_ondruska:

Ahojte, zaujala ma možnosť výstavby keramického d…
@jakub_ondruska neodporucam cokolvek od nich riesit
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od erika_rika:

Keby ste niekto plánovali stavať keramický dom, m…
@erika_rika Zdravim Erika, je to uz nieco vyse roka od vasho komentara tak ako ste spokojna s domom od Ceramic Houses? My zvazujeme tiez stavbu keramickeho domu a ked to vyhladavam na internete tak vzdy narazim len na tuto firmu cize ani velmi nie je konkurencia respektive o nej neviem ale tiez citam same zle komentare na nich takma zaujal vas ze ako to dopadlo takto s odstupom roka, dakujem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tomaskosik:

@erika_rika Zdravim Erika, je to uz nieco vyse ro…
@tomaskosik nájdeš množstvo negativnych skusenosti a si taky tvrdohlavý ze sa snažíš nájsť aspoň jesnu dobrú ktorá tvoje rozhodnutie posveti... sak si daj postaviť a potom daj recenziu :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Vopred by som rada zdôraznila, že nevystupujem ako obhajca žiadnej konkrétnej spoločnosti, aj keď sama podnikám v oblasti IT. Mojím cieľom je prispieť k objektívnej diskusii, bez ohľadu na odvetvie či subjekt, ktorého sa to týka.Je však až príliš jednoduché obviniť niekoho bez toho, aby druhá strana dostala priestor na reakciu. Na Slovensku môže ktokoľvek napísať čokoľvek o kohokoľvek bez dôkazov, často anonymne, pod pseudonymom. Smutné je, že ľudia na týchto fórach nevidia reakcie druhej strany a objektívne fakty často chýbajú. Na mnohé spoločnosti smeruje kritika, ale málokedy vidíme dôkazy, ako sú fotografie nekvalitnej práce alebo dokumentácia reklamácií, ktoré spoločnosť údajne ignorovala. Chýbajú nám aj informácie o tom, že by firmy prehrali súdne spory kvôli zanedbanej práci alebo nesprávnemu riešeniu problémov. Samozrejme, existujú poctivé aj nepoctivé spoločnosti, no sú aj prípady, kedy zákazníci cieľavedome šíria negatívne recenzie, aby poškodili aj kvalitné firmy, a to bez možnosti, aby sa spoločnosť mohla brániť. Poznám množstvo poctivých remeselníkov, ktorí kvôli anonymnej kritike a tlaku na sociálnych sieťach radšej rezignovali a zamestnali sa, pretože dnešná doba niekedy zneužíva postavenie spotrebiteľa na vyhrážky či vydieranie firiem s cieľom získať finančnú zľavu. Možno by mnohých z nás prekvapilo, keby existovalo fórum typu „Osobné skúsenosti firiem s konkrétnymi zákazníkmi“. Zverejňovanie hodnotení z pohľadu firiem by prinieslo nový rozmer do diskusie o spolupráci a pomohlo by vyvážiť obraz, ktorý sa často prezentuje iba z jednej strany. Bude veľmi zaujímavé sledovať, ako sa situácia vyvinie, ak spoločnostiam dôjde trpezlivosť s neoprávneným osočovaním a začnú tieto prípady riešiť v trestnoprávnej rovine. Poznám viacero prípadov, kde zákazník prehral súdny spor, čo ho stálo desiatky tisíc eur, a v niektorých prípadoch dokonca viac ako 100 000 €. Takéto situácie by mali byť varovaním pre všetkých, aby si uvedomili vážnosť neopodstatnených tvrdení.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od vladdika:

@jakabkodano No kupujeme už hotový dom. Bol vo vý…
@vladdika Kde ste čítali tie pozitívne ohlasi?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od amalah:

@vladdika Kde ste čítali tie pozitívne ohlasi?
@amalah aj tu na streche najdes dobre skusenosti, pripadne skus ine fora a recenzie pozriet. @nelaa04 suhlasim, ludia na internete vedia napisat kadeco, co ani pravda byt nemusi, alebo su fakty pekne skreslene. zial vela ludi to berie tak, ze sa skryje za nejaky anonym, vymysli si nick, pod ktorym vystupuje a tym padom si asi moze dovolit nieco viac.
Odpovedať
Dobrý deň, vie tu prosim niekto napísať konkrétne co bolo dobre alebo zle na spolupráci/stavbe s firmou Ceramichouse? Čítam tu príspevky od začiatku tejto témy a žiaľ nič konkrétne ste nenapísali. Buďte prosím vecni a konkrétni ak máte reálnu skúsenosť. Zaujíma ma ci dodržali sľúbené termíny, aká bola kvalita panelov, práce, ci bolo potrebné niečo reklamovať, ci to vybavili k spokojnosti, mali ste nejaký nezavisly stavebný dozor, ktory posudzoval kvalitu, do akého stupňa výstavby ste šli ( holodom, exterier na kluc, cele na kluc ), ako rýchlo bolo postavene. Ak ste s nimi riesili napr. len interier na kluc, bola bezproblemova nadvaznost napr. inych firiem, ktore dokoncovali napr. elektriku, vodu, podlahy, kurenie alebo bol nejaky problem. Aká je výška stropov od ukončenia podlahy ? Počul som, že robia nižšie stropy ako štandard.. Foto dokumentácia veľmi pomôže. Vopred ďakujem pekne.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petergun:

Dobrý deň, vie tu prosim niekto napísať konkrétne…
@petergun moja takpovediac cerstva skusenost je pozitivna. ceramichouses nam postavili katalogovy dom. terminy boli dodrzane, vsetko potrebne, vratane par namietok sme vyriesili bez reklamacneho konania a k nasej spokojnosti. postavili nam holostavbu a vsetky dalsie prace nam dokoncila druha stavebna firma. vysku stropu ako aj ostatne detaily su volitelne. nepredpokladam, zeby niekomu vyhotovili, alebo navrhli inu vysku stropu ako standardnu. v pripade zaujmu mi kludne napiste aj sukromnu spravu. fotodokumentaciu mam z celeho priebehu vystavby.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?