Odpoveď na príspevok od andibe:
dobry den. my mame domcek od ceramic housesu post… @andibe mohli by ste dať fotky realizície vašej stavby ?Odpoveď na príspevok od kampap:
@gariela_mitrova, @andibe, @erika_rika, @kliepa, … @kampap Si ďalší troll z ceramichouse?Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@kampap Si ďalší troll z ceramichouse? @frantisekca chcem sa informovat na skusenosti. nie som ziaden trol. takze, ak mi neviete odpovedat, tak komunikovat dalej spolu nemusime.Odpoveď na príspevok od kampap:
@frantisekca chcem sa informovat na skusenosti. n… @kampap Lebo by bol seriózny záujem, tak sa v prvom rade dotazuješ na to, ako boli vyriešené problémy a na konečnú cenu, voči pôvodnému rozpočtu a to ľudí, čo tu opísali svoju stavbu a nie od trollov z tej firmy. trollov.Odpoveď na príspevok od kampap:
@gariela_mitrova, @andibe, @erika_rika, @kliepa, … @kampap Uzasne. Byvanie je pohodicka ako lusk.Odpoveď na príspevok od kampap:
@frantisekca chcem sa informovat na skusenosti. n… @kampap Aj firma ceramic su fajn. Vsetko prebehlo hladko.Odpoveď na príspevok od kampap:
@gariela_mitrova, @andibe, @erika_rika, @kliepa, … @kampap Tak ako som uz aj pisal, nemenil by som. S firmou sme taktiez boli spokojni.Odpoveď na príspevok od vladdika:
Ahojte. Kupujeme novostavbu a chceli by sme sprav… @vladdika Zavolaj na firmu. Nemam s tym skusenosti. Ale byvanie si budete pochvalovat. My sme spokojni.Odpoveď na príspevok od drahoo:
@vladdika Zavolaj na firmu. Nemam s tym skusenost… @drahoo Dik. Jasne, išli sme z paneláku a som rada, že konečne bude bývanie podľa našich predstáv, úplne vo svojom a nedeliť sa ani o to spoločné priestory s niekým, to bol niekedy masaker.Odpoveď na príspevok od vladdika:
@drahoo Dik. Jasne, išli sme z paneláku a som rad… @vladdika Môžem sa Vás spýtať, prečo ste sa pre takýto dom rozhodli?Odpoveď na príspevok od jakabkodano:
@vladdika Môžem sa Vás spýtať, prečo ste sa pre t… @jakabkodano No kupujeme už hotový dom. Bol vo výhodnej cene. A keď sme pri obhliadke zistili, že je od Ceramic houses tak sme skoro hneď na mieste podpísali zmluvu. Čítali a počuli sme na nich pozitívny ohlas.