Montovaný dom alebo modulovy dom?

Dobrý deň prajem.Prosim vás viete mi niekto poradiť montovaný dom alebo modulovy ? Ma niekto? Na murovaný nemám, rozpočet do tých 60 000e.Su veľmi pekne malé rôzne len čo životnosť.Alebo radšej starý vinicny dom kúpiť a dostávať miestnosť a IS.
Odpovedať
S takym rozpoctom nepostavis do obyvatelneho stavu nic.
Odpovedať
Profilova fotka
@lubi198 v dnešnej dobe by som povedal, že dokonca modulový / drevodom bude drahší ako murovačka. Rozhodne s takou cenou nie je moc čo vymýšlať - ak je to urgent tak radšej nájsť byt. S takým rozpočtom nenájdete ani radovú zástavbu v okolí LV. Ťažko .. jedine dofinancovať.
Odpovedať
Chceme to ako rekreačný na leto.Byvat máme kde.Vypadnut z činžiaku na víkendy.
Odpovedať
Myslela som takéto niečo.
Odpovedať
Profilova fotka
@lubi198 Pozemok a pripojky mas? Ja by som oslovil f.co robia drevodomy a skusil nacenit individualny projekt ci nevyde lacnejsie ako to co si poslal.
Odpovedať
Ak uz aj pozemok mas, tak napr. k tomu Miranu je potreba pripocitat papierovacky, zakladovu dosku, pripojky. 80 tis. je realnejsie. A to este nemas napr. oplotenie, ci terenne prace. Co sa tyka samotnej stavby - mame od nich a sme spokojni.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch

Odpoveď na príspevok od lubi198:

Dobrý deň prajem.Prosim vás viete mi niekto porad…
@lubi198 Dobry den, chcem sa opytat, ci ste nasiel niekoho kto vam zrealizoval stavbu? Pripadne , ak ste nasiel ine riesenie? Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?