Odpoveď na príspevok od joma3333:
Pravda je taká, že keď prišli montovať tak som sa… @joma3333 od buduceho plotu to nevyzera na 7-8m uprimne. Hlavne klud, proste skus ako ti tu vyssie poradili tu appku a skus odmerat, popriade v lidlshope som videla hlukomer za 10€. Neviem ake teploty teraz su vecer u vas, ked chces byt zhovievavy tak klimu mozes vypnut od tej 22-6. Co je nocny klud, nie casovo ako si to on predstavuje. Plus nech ide len jedna klima ta 3,5kw. Ako moze byt rad, ze si taky clovek, co to riesi a snazi sa najst riesenie, lebo ini by ho poslali uz niekam. Proste odpis mu, ze to riesis a hladas kompromis, ale za jeden den to nebude.Odpoveď na príspevok od dominguezah:
@joma3333 od buduceho plotu to nevyzera na 7-8m u… @dominguezah 7-8metrov od jeho domuOdpoveď na príspevok od joma3333:
Ja to otočím,len ma vytacaju jeho poznámky a sms,… @joma3333 opakujem ti, nemusíš robiť vôbec nič... nič by som neotáčal, ak sa sused cíti obmedzený dôkazne bremeno je na jeho strane, asi má len nejaký problém sám so sebou... možno má problémy v práci, nerešpektujú ho, nemá koho riadiť a takí ľudia si potom dokazujú svoju dôležitosť a hľadajú obete, problémy tam kde nie sú... keď privolíš na jeho "hru" časom si nájde niečo iné a bude sa to len zhoršovať ... treba to stopnúť v zárodku a ukázať mu tzv. "jeho miesto"Odpoveď na príspevok od dominguezah:
@joma3333 od buduceho plotu to nevyzera na 7-8m u… @dominguezah mi už sme spolu hovorili,3dni dozadu.ja som mu to vysvetlil(prijal to), že náprava bude.urcite.cca 3mesiace.mozno skôr. On proste včera cakal do 22.00,a potom napisal.Odpoveď na príspevok od joma3333:
@dominguezah mi už sme spolu hovorili,3dni dozadu… @joma3333 od jeho domu chapem, ale ked tam bude plot, tak viem,ze sa to tu pisalo, aky prirstor by mala mat klima pred sebou. S niektorymi ludmi je tazko jednoducho.Odpoveď na príspevok od dexter89:
@joma3333 opakujem ti, nemusíš robiť vôbec nič...… @dexter89 viem čo mi chceš povedať,teda napísať. Neviem ci je prave taky ako píšeš. Je to mladý pár.on je učiteľ. maju ročne dieťa,a to je asi za tym všetkým. Ja im to neberem.Aj ja som mal. Ale oni to prežívajú,no neviem to opísať.Dieta nesmie to,to sa musí takto,toto mu nakupujte a nedavajte.Tv musi biť vypnutá, škodí to, atď atď. Ok to ich vec.ale ja tiež nebudem svoje dieťa držať v zime koli nim.Odpoveď na príspevok od joma3333:
@dexter89 viem čo mi chceš povedať,teda napísať. … @joma3333 on nam to tak opisal,ze ked sa ta klima nad ranom o piatej pustila ze sa vsetci traja strhli zo spanku, choréOdpoveď na príspevok od joma3333:
@joma3333 on nam to tak opisal,ze ked sa ta klima… @joma3333 A keď voľakde v okolí v noci zabreše psisko tak tiež posiela susedom smsky?Odpoveď na príspevok od joma3333:
@joma3333 on nam to tak opisal,ze ked sa ta klima… @joma3333 to si ju zapol o 5 alebo bola pustena uz celu noc. Riesit to riesis, ale nie si Copperfield. Ale sam si povedal, pri spusteni boli tam, mohli mat vyhrady vtedy. Bol si u nich, ked sa prvykrat stazovali. Dal si silentbloky. Ked to chce riesit, nech riesi, dokazuje. Inak ho ignoruj zatial, alebo posli niekam.... Nasi susedia, zena bola taka no hasteriva povedzme, tiez sme mali zo zaciatku patalie, kym sa to urovnalo. Muz je taky ako ty, nerad sa hada, ja som taka,ze pokial mam pravdu(pravda bola na nasej strane aj dokazy) tak 1,6m zena sa zmeni na harpyju. Lebo sa to riesilo pekne, inteligetne, ale nakoniec sa inak nedalo a isla ta druha faza, horsia. Ovdtedy pochopene, klud a ked sused nieco potrebuje vola a pekne sa dohodneme. Niektori ludia peknym slovom nechapu. Ale tak vzdy zalezi od pripadu a co sa riesi samozrejmeOdpoveď na príspevok od toky1:
@joma3333 A keď voľakde v okolí v noci zabreše ps… @toky1 tak to neviem.ale už mi minule hovoril,ze počul ako sa zaplo čerpadlo o dva domi vyššie a oproti.Odpoveď na príspevok od joma3333:
@toky1 tak to neviem.ale už mi minule hovoril,ze … @joma3333 to si jediný na ulici ćo má klimu alebo tepelko??? 🤔😬😳Odpoveď na príspevok od rudy1973:
@joma3333 to si jediný na ulici ćo má klimu alebo… @rudy1973 na ulici je 10-12ks. Čerpadiel. On ma elektro kotol.Mozno otázka času kedy siahne po niecom inom.a sem tam kuri v krbe. Možno to pouzijem,ze mi smradi do okien 😉Odpoveď na príspevok od joma3333:
@rudy1973 na ulici je 10-12ks. Čerpadiel. On ma e… @joma3333 na invektivy sa vykasli. Suseda zavolaj domov na poldeci, poriadne sa ozerte a bude dobre. Ja ked som mal prve dieta, tak okolo 1roka tej mojej zacali rast zuby, v noci sme spavali malo a chodieval som ako matoha. Samozrejme akakolvek zmena rytmu hluku nas budila a my sme boli na prasky, zena nevyspata nervozna, ja nevyspaty nervozny a dieta este k tomu zuby plus obcasne choroby, no radost existovat. Ale to uz mam za sebou, tak tu sa viem vzit do susedovej koze, proste nema to lahke a k tomu pribudlo aj male rusidlo v podobe klimy. Tak vies, kto je vinnik ;-)Odpoveď na príspevok od hamonik:
@joma3333 na invektivy sa vykasli. Suseda zavolaj… @hamonik veď v tom je to.ja ho plne chápem.a dohodli sme sa na nejakych kompromisoch.Ja som na ne pristupil,on zrejme nie . Žiaľ, nebudem koli nemu držať moje dieťa a ženu v zime.Nakolko som si istý,ked by aj prizval kompetentných,nebolo by voči mne nič preukazane..Prave naopak odstranujem,a vylepsujem,co sa dá. Ak to nepochopi,prestanem chápať aj ja jehoOdpoveď na príspevok od hamonik:
@joma3333 ale otocenim nezrusis ako keby ozvena e… @hamonik myslím že ano.lebo najväčší "hluk"počujem medzy stenou a jednotkou, skrátka aby ani sanie ani výfuk nemali nič pred sebouOdpoveď na príspevok od mgx:
Je lepsie sa so susedom dohodnut, nevies kedy sa … @mgx tak som to skúšal merať.teraz. tie vyššie cisla meter od vrtule. To druhe meranie o cca3-4m dalej.(pri jeho dome)Odpoveď na príspevok od joma3333:
@mgx tak som to skúšal merať.teraz. tie vyššie ci… @joma3333 jasné že je to amatérske meranie ,ale niečo to ukáže. Skusim ten merak z lidla.asi sa mi do buducna zídeOdpoveď na príspevok od mgx:
@joma3333 skus este urobit meranie bez zapnutej k… @mgx objednal som ten merak z lidla. Ale skúšal som.Rozdiel pri vypnutej a zapnutej vyp.avg 13. zap.avg 19.Odpoveď na príspevok od mgx:
Suhlasim so @supiiik, otocit ta to paralelne s do… @mgx áno otočím.len musia biť chrbtom k sebe.alebo?