Návrh kuchyne bungalov 1472 - rada

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte, chcela som poprosiť o nápady, ako navrhnúť kuchyňnu do bungalovu 1472. Viem, že chcem ostrovček s varnou doskou. Nemáme ešte ani návrh kuchyne, tak ak by sa našiel niekto šikovný, kto by nám poradil, tak by to veľmi potešilo :) kuchyňa bungalov 1472
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@uglybetty1234 neviem ci je to tvoje dieta ale my sme mali noze v sufliku v "dolnej" casti a museli sme premiestnit do hornych skriniek lebo nam ich deti vyberali von. takze kym nemas velke a rozumne deti, noze by som urcite schovala z dohladu drzim palce pri realizacii
Odpovedať
@dana_l áno, je to moj drobec. Len stará fotka, je už kus starší. Nože máme aj teraz vyložené na linke a je to v pohode. ďakujem, palce sa budú hodiť :)
Odpovedať
@marta2610 nemal by byť problém s vodou a odpadom. Viac menej som sa už rozhodla, že umývačka bude hore. Ešte si musím premyslieť kde dole umiestnim rúru. Ale tú využívam máličko.
Odpovedať
@uglybetty1234 ja mam noze v supliku koly tomu aby neboli na linke. nechcem tam mat nic naukladane.
Odpovedať
@uglybetty1234 potom poprosím foto,ako aj o názor ako si s tým spokojná,kuchyňa by mala byť klenot ženy,ja keby niekedy tak skrinky až po vrch,UMR s predným panelom,drez farba šampaňo,parnú rúru,a v kuchyni veľké okno,pri dreze hneď indukčnú dosku kvôli manipulácii napr. uvarených zemiakov,želám viac než spokojnosť,trošku sa s tým pohraj,výsledok stojí za to. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@marta2610 @atlaska @dana_l ahojky , tak nasa kuchyna, este doladit detaily a hotovoo.
Odpovedať
@uglybetty1234 pekná,UMR je vľavo druhá odspodu,či?potom poprosím porovnaj manipuláciu UMR tak ako ty máš a keď je UMR na zemi?nech sa ti dobre varí a veľa,veľa dobrých jedál. :-)
Odpovedať
Presne tak. Omyvacka je vlavo druha odspodu. Kvoli zarubni sme museli dat uzsie dvieeka. Potom ti este casom napisem ako som spokojna s tou vyskou. Ale verim, ze nebudem banovat :)
Odpovedať
@uglybetty1234 @marta2610
Odpovedať
@uglybetty1234 nebudes. Prave som na take umiestnenie pocuvala chvaly od dlhorocneho majitela takeho riesenia. Vsetko je o tom, co castejsie pouzivas a aka si vysoka :)
Odpovedať
A velmi pekne farebne
Odpovedať
Profilova fotka
@uglybetty1234 mne sa tiez to umiestnenie umyvacky velmi paci,
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zuzka60 @marta2610 @mimikas @dana_l tak ženy, úmývačka je úplný TOP. S manželom sa predbiehame kto ju vyloží a naloží, strašne si ju užívame!!! :) 2X sa mi podarilo ošpliechať stenu vedľa nej kávou, tak sme natreli umývateľnú farbu na stenu. Ale odvtedy sme nejaký pozornejší :-D Určite odporúčam dať si umývačku vyššie. Je to na nezaplatenie. Žiadne ohýňanie, chrbát v kľude. Zdravie nadovšetko. A odporúčam taktisto vysokú výšku pracovnej dosky. Tam ako je umyvadlo máme 1, 05m - umývam riad a stojím ako pravítko, všetko tam pripravujeme: čaje, kávy, do misiek pre mačky, ... Na krájanie využívame hlavne ostrov, ten je nižší aby sme nemuseli tak vysoko dvíhať ramená. Som veľmi spokojná. AJ so stolárom, kvalitná kuchyňa - za výbornú cenu.
Odpovedať
@uglybetty1234 prosím ťa do ip ?e ťa stála kuchyňa bez spotrebičov?a kde a za aký čas ti ju spravili?veľmi pekne ti ďakujem za názor o skúsenosti s výškou UMR. :-)
Odpovedať
@uglybetty1234 mycka vo vyske je fajn, ale vtomto pripade potom prave tie detaily nesedia. vysoke skrine neladia.
Odpovedať
@uglybetty1234 prosím ťa buď taká láskavá :-) a zmeraj mi výšku skrinky pod UMR,respektíve UMR je od zeme?cm?a ešte otázka vykladala si niekedy riad z UMR,ktorá bola umiestnená na zemi?porovnaj?dík a nech vám elán s manželom vydržíííííííííí,želám pekné bývanie. :-)a z kávy grunt ja dávam do kanála,wc,alebo záhrady.
Odpovedať
@uglybetty1234 :) aj ja som mam stranu s drezom a prac. doskou vyssie ako "standard". robilo to sice neplechu so soklom a nohami, ale to sa dalo zvladnut, a chrbat neboli a ziadne ospliechane brucho :)
Odpovedať
@marta2610 umývačka, teda tie dvierka začínajú vo výške 60 cm od zeme. jasné, že som vykladala z umývačky čo bola dole. Nedá sa to porovnať, určite je lepšie do výšky. Veď len tých tanierov kým pozberáš atď. UMR bží u nás minimálne 1x denne. To sa už napočíta. Kuchyňa stála bez elektrospotrebičov 1850 eur aj s doskou a zástenou aj s led osvetlením. Dohromady celý proces trval asi 2 mesiace. Od zháňania stolára, cez vymeranie,... @natalka13 ja potrebujem kuchynu pre nás, to čo nám vyhovuje, a že vysoké skrinky neladia ma až tak moc netrápi :) Ja som za funkčnosť.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@uglybetty1234 Ahoj no super, konecne niekto s vyvysenou umyvackou riadu..aj ja tak chcem a stojim si za tym...viem co je to vytahovat zo spodku...a 60-atku, kazdy den ficí. Uz je aj zakomponovana v plane, stolar to nerobil este, ale verim, ze to zvladne! Treba len odvahu....PD dosky tiez nemam na rozdavanie, ale ako kedysi varili nase mamy, kuusocek PD a dalo sa...ta umyvacka to predsa vsetko pozbiera...a miesta bude dost :-) Mohla by som poprosit foto otvorenej umyvacky? Teda ide mi o ten sokel dole, ako to tam je zapracovane a ci je ta skrinka nejako pod tu UMR spevnena?? DAKUJEM KRASNE.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?