Kuchynsky ostrovcek

Zobraz úvodný príspevok
Zdravim Prvykrat zariadujem vlastnú kuchynu, mame naprojektovany ostrovcek s varnou doskou. Premysala som ci by sme nepresunuli varnu dosku normlane na linku a ostrov by som nechala volny ako pracovnu plochu.len si nie som ista ci to nie je v praxi blbost preto sa pýtam tuna vas, skusenejsich co si o tom myslite. Vdaka
Odpovedať
1
2
@lenkito10 tretí vyzerá suprovo 🙂 @juriyka načo je manželovi špajza?
Odpovedať
@zltalienka lebo dom ma mat špajzu 🤦‍♀️nepytajte sa 🤷‍♀️
Odpovedať
@juriyka presne tieto "argumenty" poznám 🙂 Má aj seriózny argument? PS: mám dom bez špajze a nikomu nechýba
Odpovedať
@zltalienka az taky seriozny nie len ze je zvyknuty a ze nema rad vsetko napchate v skrinkach🤷‍♀️
Odpovedať
@zltalienka asi to vychadza z monkovskej povahy, ma vsetko nakominkovane v pravom uhle. Aj u nich doma v spajzi maju zavaraniny posortirovane podla druhu, vysky poharov a roku nalozenia (okrem ineho samozrejme)
Odpovedať
@juriyka veď to môže mať aj v potrav. skrinke 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
A tam hore si pisala ze si to mas rozvrhnut aby si potom nehundrala. Ja tiez nemam spajzu, nejak sa uz nezmestila. Ulozenie zavaranin poznam, vsetko ma v spajzi svoje miesto. No vy, vy budete zavarat? Budete mat tolko potravin na skladovanie? Nezmestili by sa do technickej? Manzel varí ? Casto?
Odpovedať
Profilova fotka
Aj do L by mohla, no len s jednym vstupom. Napravo chladnicka, rura, mycka vo vyske.
Odpovedať
@lenkito10 dakujem za napady, manzel nevari, snazila som sa mu vcera vyhovorit tu spajzu, ze nad rym teda pouvazuje. Pacilo sa mu to rozlozenie bez spajze co ste navrhli a ego mu nedovolilo hned pritakat😊ale je to uspech... Myslim ze so spajze zide. Jupi. Este raz velka vdaka
Odpovedať
@lenkito10 juj, ste si s tym dala namahu, fakt dakujem, posielam aspom virtualnu kavu☕👍👍👍
Odpovedať
Profilova fotka
Nie je zac, len sa spravne rozhodnite sami. Popozeraj inspiracie velkej kuchyne, ci ta nieco oslovi. Aj kuchyna do L a s komorou a poloostrovom moze byt. Ostrov (kde su 3 stolicky) by mal ~180 cm co je dostacujuce + prechod ~90 cm. Neviem povedat, ci cena velkej kuchyne by bola rovnaka ako cena kuchyne + spajze. Niekto by bez spajze nemohol byt, niekto ano. Chladnicka/mraznicka v spajzi bude hriat miestnost, treba mysliet na odvetranie. Pocitaj so vzdialenostou medzi ostrovom a linkou ~110 cm, prechod do kuchyne ~95 cm. Rozhodni sa aku chladnicku, vstavanu, ci volne postavenu, aku velku, aky velky drez (doporucujem ~50x40 ktory sa dava do 60 skrinky) Mycka (DW) vo vyske je prakticka vec. V prvom ostrov 90x160. V druhom 80x180 Na oboch vpravo su vysoke skrine. V prvom v strede moze byt presklena dizajn policka)
Odpovedať
Aj my plánujeme kuchyňu s ostrovčekom a ten chcem mať celý voľný ako pracovnú plochu 🙂 Kuchyňa bude do L-ka. Ale baby, keď už riešite linku a ostrovček, spýtam sa vás. Chceme zabudovanú veľkú chladničku bez mrazáka, nie americkú a mrazák pod ostrovček. Tiež zabudovaný. Čo si o tom myslíte, nie je to blbosť? Môj muž to tak chce a ja si nie som na 100% istá 🤔
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@pukatchka preco by to bola blbost? tiez to tak mame, mame zabudovanu velku chladnicku, ale aj mrazak mame rovnako velky zabudovany vedla, aj dvere mame tak namontovane, ze to je ako americka chladnicka, ale zabudovane spotrebice
Odpovedať
@marfushik Mrazák pod ostrovčekom som myslela. Zle som napísala. Tak ako máte vy som tiež rozmýšľala, ale väčší mrazák budeme mať v pivnici. V kuchyni v malom mrazáku by boli len také veci popri varení ako mraz. zelenina, ovocie, zmrzka atd..
Odpovedať
@marfushik @pukatchka nie je so vstavanymi spotrebicmi vacsi problem ked sa pokazia?kolegina z prace ma tak vstavanu pracku (v byte) a ked sa pokazila strasne sa unadavala ze vstavane uz nikdy viac🤷‍♀️
Odpovedať
@lenkito10 ukazala som mi vsetky navrhy, tak budeme bez spajze. Tesim sa😊hned sa to lepsie rozvrhne a bude to take kompaktnejsie
Odpovedať
Profilova fotka
@juriyka kvoli comu, bol problem zohnat dalsiu?
Odpovedať
@marfushik zavolala opravara, bolo ju treba vybrať a nejak sa nedalo. Mozno urobili v osadení chybu. Vtedy som to nejak nepitvala, ale pamatam ako sa na to rozčuľovala
Odpovedať
Profilova fotka
Hmmm je to mozne, ale to len ak bola chyba v osadeni, no to uz bohvie jak to bolo. No ja som plne za vstavane spotrebice, kuchyna tak vyzera podla mna lepsie, ale to je tak isto vec nazoru
Odpovedať
@juriyka ja mam v kuchyni vstavane všetky spotrebice okrem chladnicky. Doteraz som nemala žiadny problem, a to sme menili umývačku riadu. Pán starú odpojil, vytiahol, namontoval novu a aj zapojil. Za mna urcite vstavane spotrebice 🙂 V dome chceme už všetko vstavane, aj chladnicku ci mikrovlnku..
Odpovedať
Profilova fotka
@pukatchka aj to lepsie vyzera ked su tie spotrebice vstavane, hned je ta kuchyna taka jednotna alebo akoby som to povedal. My jedine, co sme nedavali vstavane tak to bol kavovar 😉
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch

Odpoveď na príspevok od lenkito10:

Nie je zac, len sa spravne rozhodnite sami. Popoz…
@lenkito10 ahoj, prosim Ta, kde si tvorila ten graficky navrh? Lebo ja som raz pouzila presne tento online program, ale uz neviem vyhladat, kde to bolo a ako sa volal :) Dakujem Ti za odpoved
Odpovedať
Profilova fotka
Floor plan creator. Modra ikona
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?