Odpoveď na príspevok od tomas43:
@duzu dobrý nápad s tou výstavou 👍️ aktuálne inak… @tomas43 Ano teraz bolo Coneco, sestra s muzom sa boli pozriet tak mi spominali. Ale tusim tak pred rokom bolo aj v NR na Agrokomplexe nieco. Ale ved ono staci ked clovek sleduje aj nejake socialne siete alebo web stranky 🙂 Dnes uz to je si myslim bezne.Odpoveď na príspevok od duzu:
@emiliee ja som to preosial a uložil do krabičky,… @duzu ja teda az takto detailne to neriesim, ale asi by som mala, lebo hej, tie uhliky fakt robia bordel.. a tu vlozku mas aku? nejako extra si ju vyberal? lebo keby bolo kedysi na mne tak by som brala len co sa mi pacilo a zapasovalo do obyvacky 😅Odpoveď na príspevok od emiliee:
@duzu ja teda az takto detailne to neriesim, ale … @emiliee čítaj túto diskusiu j tam už asi všetko,Odpoveď na príspevok od ujam:
@duzu vdaka a aj je aktualne nejaka vystava alebo… @ujam musela by si súhlasiť a prípadne dať zálohu , ak nie neplatíš ničOdpoveď na príspevok od ujam:
@duzu vdaka a aj je aktualne nejaka vystava alebo… @ujam ja len že od dnes je v NR výstava nábytku a bývania Gardenia do 27.4. tak ak budete mať čas tak spravte si výlet a choďte pozrieť 😉Odpoveď na príspevok od kunver:
@ujam ja len že od dnes je v NR výstava nábytku a… @kunver dobry napad 👍️ a vacsinou tam mavaju aj nizsie ceny ako na eshopoch alebo predajniach. navyse sa tam clovek moze aspon osobne stretnut s kompetentnymi osobami a priamo sa pytat na vsetko co potrebuje.Odpoveď na príspevok od ujam:
@duzu vdaka a aj je aktualne nejaka vystava alebo… @ujam ahoj no co boli ste? 🙂 poriesili ste nieco? dcera s muzom sa tiez zucastnuju takychto akcii a boli aj tu, tak sa im velmi pacilo 🙂Odpoveď na príspevok od daniella121:
@ujam ahoj no co boli ste? 🙂 poriesili ste nieco?… @daniella121 ano, bolo to tak na cely den, lebo vselico tam bolo veru 🙂 aj sme si nabytok popozerali, aj nejake kuchyne. ale natrafili sme tam aj na krby deltako. tak sme sa hned pristavili, ze sme o nich poculi a tak boli velmi mili 🙂Odpoveď na príspevok od ujam:
@daniella121 ano, bolo to tak na cely den, lebo v… @ujam aj ste si rovno dali spravit cenovu ponuku? My sme ich mali vyhliadnutych dlhsie, len sme este zvazovali aj svojpomocnu stavbu krbu. Muz bol za jedno, ja za druhe tak sa nam tak celkom bili nazory 😅Odpoveď na príspevok od emiliee:
@ujam aj ste si rovno dali spravit cenovu ponuku?… @emiliee tak to poznám, keď sa názory líšia 😄 a hlavne keď má každý iné predstavy o tom ako má reálne ten krb vyzerať 😄 ale v konečnom dôsledku je asi fajn, keď sa to dá vyriešiť nejakým kompromisom.. my sme nakoniec tiež išli do hotového riešenia, lebo na to, aby sme to stavali svojpomocne, sme si nevedeli nájsť dostatok času. a keď sme to počítali, nakoniec to nebolo až tak drahé. tak sme si nechali spraviť ponuku aj my.Odpoveď na príspevok od ujam:
@daniella121 ano, bolo to tak na cely den, lebo v… @ujam takže túto zimu sa už budete pekne vyhrievať pri krbe a kochať sa super atmoškou? 😄Odpoveď na príspevok od emiliee:
@ujam aj ste si rovno dali spravit cenovu ponuku?… @emiliee no vsak ked uz tolko sa rozhodujeme tak by asi bolo hlupe nevyuzit to, navyse ked sme mali rovno aj takuto moznost osobne pokecat a popytat sa. Predsa len je to uplne ine ako cez telefon ked neico vybavujes, nie to este cez mail.. @tomas43 hehe, no ja verim ze uz konecne ano 😄 a to bude asi taky posledny dotuk na nasom dome co mu doda to spravne caro.