Diskusiu odoberájú 2 ľudia

Krbová vložka_

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Dobrý deň, má niekto skúsenosti? Krbová vložka LUCY 14 SLIM BS ľavé presklenie
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ujam:

@kunver preco co mas prosti ytongu alebo sadracu?…
@ujam no v pohode ako v pohode, pre mňa rozhodne nie. a človek by si mal zvážiť nie len toto, ale proste viacero faktorov keď už je raz rozhodnutý pre krb.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od emiliee:

@bianka001 nie, neodporucam :-D ako ono nejde len…
@emiliee okrem vyhorenia je možná i 2 nepríjemnosť , ak sa bude extremne dusiť vzduch , bude vznikať okrem dechtu i CO a hrozí že sa môže niekto udusiť, pretože nemám elektronickú kontrolu, nikdy ho nenechám bez dozoru aj ked po rozhorení nastavím všetko tak aby spaľovalo plyny,ktoré vznikajú horením, niečo podobné vzniká ak niekto nechá naštatované auto v uzavretej garáži aby si prikúrili , no žiaľ už sa nepreberú , u nás sa tak otrávila dokonca žena lekára, ked chcela nasadiť parohy
Odpovedať
Profilova fotka
Kdesi som čítal, že cca 70% informácií na internete je nepravdivých alebo nezmyslov. Keď čítam toto fórum, mám pocit, že tých nezmyslov je 99%...😬
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@emiliee okrem vyhorenia je možná i 2 nepríjemno…
@duzu U nás pred mesiacom chovali (inak veľmi šikovného) postaršieho lekára, ktorý si išiel v prírode "pošpásovať" so svojou mladou sestričkou. Zapil 1 Viagru s dvomi Redbullmi, alebo 2 Viagry s jedným Redbullom (?), no a skolaboval na mieste. Sestrička sa nedočkala potešenia a v tom šoku ako prvému zatelefónovala svojmu manželovi 🙃🤣🤣🤣 ... Neznamená to, že v odbore vzdelaný človek robí rozumné rozhodnutia...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od kunver:

@ujam no v pohode ako v pohode, pre mňa rozhodne …
@kunver no ved citala som si toho viacero, ale ak ti mam pravdu povedat, myslela som si ze to bude jednoduchsie alebo respektive ze mi to tak velmi nenasadi chrobaka do hlavy s tym pre a proti. no co sme sa s muzom bavili tak asi zrejme to budeme nechavat na niekoho ineho.
Odpovedať
Profilova fotka

@kunver no ved citala som si toho viacero, ale ak…
@ujam tak to je pochopitelne ked s tym clovek nema skusenosti ze sa nad tymto ani nezamysla a chce to cim skor a hned najlepsie. aj mate uz nieco vybrate aspon ze aky typ alebo priblizne nejaka predstava ze co od toho krbu ocakavate?
Odpovedať

@ujam tym nic nepokazite. vyber treba prisposobit aj tomu ake su straty tak podla toho vybrat vykon. netreba zase prihliadat moc na tu esteticku stranku aj ked chapem ze pri vas zenach je to niekedy tazke :D ono nakoniec predsa len tak krbova vlozka bude mat nejaky ten obklad a ten uz by som teda ked tak nechal v tej zenskej rezii :D
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od mambo11:

@ujam tym nic nepokazite. vyber treba prisposobit…
@mambo11 no to skor asi aby riesil teda ten chlap to je pravda. Ako ja nechcem nikoho podcenovat ani nic, no predsa len je to asi istejsie. I ked poznam aj takych "vseumelcov" co sa akoze vsetkemu rozumeju a popritom nevedia dokopy nic. Nehovorim, my sme tiez zozaciatku mysleli ze ved co taky krb, ziadna veda. No a az ked islo "do tuheho" sme zistili ze je toho dost na vyber a mali z toho aj galimatias :D
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od gastan11:

@mambo11 no to skor asi aby riesil teda ten chlap…
@gastan11 Haha, presne! Mam pocit, ze niekedy je lepsie, ked to fakt ide do ruk tomu, kto tomu rozumie. Aj ked ja mam tiez skusenost s tymi "vsevedmi", co sa tvaria, ze vedia vsetko, ale v skutocnosti sa z toho vysuka len chaos. A ano, tiez sme si mysleli, ze krb je uplne easy, ale ked sme sa do toho pustili, zistili sme, ze to nie je az take jednoduche a ze sme sa do toho zamotali poriadne. Takze ano, radsej asi toho odbornika. 😄
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od nemcek:

@gastan11 Haha, presne! Mam pocit, ze niekedy je …
@nemcek najskôr si musí každý ujasniť čo vôbec chce lebo reklama funguje a predáva všetko , nadpis je krbová vložka , takže vybrať takú aká vyhovuje najviac každému akurát musí dodržať určité pravidlá a prispôsobiť ju na najčastejšie používanie, okrem pohľadu do ohňa každá i vykuruje takže max výkon len taký aký stačí pre daný objekt i pri najvyšších zimách ak ho chce i ako zálohu a tá bižutéria okolo môže byť rôzna , v prezidentovom paláci je i pozlátená a tým výsledná cena rôzna
Odpovedať
Profilova fotka

@nemcek najskôr si musí každý ujasniť čo vôbec ch…
@ujam najskor si treba ujasnit co vlastne chces, lebo reklama preda hocico to je pravda..krbovku treba vyberat podla toho co cloveku sedi, velkost, vykon, dizajn. samozrejme ze ak budes chciet nieco extra tak ta cena sa bude pohybovat inde, ale ved uprimne, co vlastne take pri tej krbovej vlozke extra potrebujes?
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od dalileos:

@ujam najskor si treba ujasnit co vlastne chces, …
@dalileos ja si myslim ze by to mala prebrat v prvom rade so svojim muzom 😅 za mna teda ako za zenu mozem povedat ze hoci som sa radila a hladala potrebne informacie nic moc mi to nehovorilo. tak sme osovili aj nejake firmy a ono aj tam sa to celkom ukaze ze kto sa s tebou ako bavi a kto je vobec ochotny s tebou komunikovat ako s totalnym laikom 😄
Odpovedať
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od daniella121:

@dalileos ja si myslim ze by to mala prebrat v pr…
@daniella121 my keď sme rodičom zháňali krb tak tiež sme o tom tak vedeli akorát to že čo sa nám páči, akú máme cca predstavu a že krb mý byť na drevo a hotovo žiadny iný :-D no a nakoniec sme to zrealizovali cez firmu deltako, dostali sme sa ku nej cez môjho bývalého kolegu a výsledok bol ešte lepší ako sme očakávali :-)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tomas43:

@daniella121 my keď sme rodičom zháňali krb tak t…
@tomas43 tým tu reklamu robiť nemusíš sú PRO a majú platenú reklamu tak isto ako kopa daľších
Odpovedať

@tomas43 tým tu reklamu robiť nemusíš sú PRO a ma…
@duzu my sme ich tiez napriklad oslovili, ale reklamu tym teda nerobim, len sa podielam o skusenost 😊 mali sme ich doporucenych no a clovek ved pokial nerozosle ponuky tak realne nevie kde sa mu to ako oplati..
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od janeth:

@duzu my sme ich tiez napriklad oslovili, ale rek…
@janeth každý jeden ti tam dá to čo budeš požadovať,ak to nebude v rozpore s bezpečnosťou, takže najskôr by som si aspoň prečítal čo sa vôbec dá zohnať a čo mne vyhovuje najviac, ináč sa nevieš s nikým ani o čom baviť, to je nie ako rande kde každý lichotí ak sa ti páči
Odpovedať
Profilova fotka

@janeth každý jeden ti tam dá to čo budeš požado…
@duzu tak neviem aku skusenost mas ty, ale mne napriklad povedali nielen plusy ale aj minusy. a hlavne ked si posles cenove ponuky tak by ti mali uz len podla projektu omu urcit co by bolo najvhodnejsie a vyjst ti v ustrety po vsetkych moznych strankach.
Odpovedať
@duzu to znie celkom dobre ta skladacka, no aj tam by som sa asi bala mozno nejakeho zleho tesnenia a je asi rozdiel ked ti to dobre netesni vonku v altanku ako doma v obyvacke 😅 @svitkof takze hned na prvy raz ste vybrali krb podla toho projektu domu?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od bianka001:

@duzu to znie celkom dobre ta skladacka, no aj ta…
@bianka001 neviem ci je to mozne vybrat nieco na prvykrat 😁 ved ani len obycajny nabytok nevyberies hned na prvykrat ale zvazujes, zistujes, prezeras, informujes sa.
Odpovedať

@ujam veď tak je to najlepšie, to máte istotu. a aj teda už máte čosi vyhliadnuté hej?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jp9:

@ujam tak to je pochopitelne ked s tym clovek nem…
@jp9 ocakavame hlavne to aby to nebolo len ako doplnkove kurenie, ale aby nam to vykurilo cely dom. @mambo11 tak ale zas nechcem do nasej modernej obyvacky nejaku predpotopnu piecku 😅 @dalileos to my uz ujasnene mame, dakujem. no ja osobne akoze neviem ze co tam take potrebujem to by som praveze bola rada ked mi to tu ludia napisu, ved preto sa aj na to tak pytam.
Odpovedať

@jp9 ocakavame hlavne to aby to nebolo len ako do…
@ujam celý dom to vykúri i mne aj bez elktriny ,ale mám to hlavne ako náhradu ak vypadne elektrina, nie pre denné kúrenie,lebo s tým je to zložitejšie ako s kotlom v kotolni, nechcem v obývačke dreváreň a kotolňu, pri bežnom krbe musí byť medzera okolo krbovej vložky a obostavbou nech je akákoľvek, ak je v okolí prach , dostane sa na vložku kde horí , preto musí byť v obývačke stále veľmi čisto na podllahe , no ak kúriš nonstop musíš stále čistiť, v kotolni to nehrozí
Odpovedať

@tomas43 tým tu reklamu robiť nemusíš sú PRO a ma…
@duzu Ja píšem len moju osobnú skúsenosť, to tu snáď zakázané nie je. A dotyčná si tak aspoň môže pozrieť nejaké ich realizácie. Podľa mňa to takto každému pomôže keď neviem "kudy kam".
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od tomas43:

@daniella121 my keď sme rodičom zháňali krb tak t…
@tomas43 ano, no my sme tak davali krb len ako doplnkove kurenie, ale mozem povedat ze ho pouzivame dost casto, sme, teda hlavne ja, taki zimomravejsi a podla mna aj v tie sychrave dni ti to tak aspon spravi aj lepsiu pohodovejsiu naladu 🙂
Odpovedať

@ujam celý dom to vykúri i mne aj bez elktriny ,a…
@duzu tak my v zime kúrime každý deň a čistíme podľa potreby, veď to človek vidí kedy to je ozaj treba. No nie je to podľa mňa nejako otravné. A ďalšia vec veď opkiaľ sú tam fakt neni nejaké prihorenini alebo veľmi špinavé sklo tak sa to dá prežiť.
Odpovedať

@duzu tak my v zime kúrime každý deň a čistíme po…
@kunver a vies co je uplne super? ze prave to zadymene a zacmudene sklo vycistis najlepsie popolom a handrickou alebo novinami 😄 cize nic navyse to cloveka nestoji a este to ma aj pekne "prichystane" pod rostom 😁
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od emiliee:

@kunver a vies co je uplne super? ze prave to zad…
@emiliee ja som to preosial a uložil do krabičky, lebo čierne uhlíky, ktoré prepadnú,alebo ostanú v ohnisku robia veľa bordelu i na skle čierne šmuhy, drolia sa a musí sa to zachytávať na smetiar, preto nakladám len raz vhodnou skladbou dreva doplna zapaľuje sa zhora a vždy horí len jedna horná vrstva, akurát musí byť vhodná vložka ktorá spaľuje plyny ktoré vznikajú horením
Odpovedať

@ujam veď tak je to najlepšie, to máte istotu. a …
@kunver jasne, tak pozerame aj normalne v obchodoch ked sme, aj po internete. Len niektory co som videla tak maju len cisto eshop a to neviem ci je moc dobre pri vyberani.
Odpovedať

@kunver jasne, tak pozerame aj normalne v obchodo…
@ujam tak si to chod pozrieť do väčších obchodov, ideálne na nejakú výstavu , tam sa dozvieš asi najviac a po výstave i odkúpiť lacnejšie ,alebo cez net
Odpovedať

@kunver jasne, tak pozerame aj normalne v obchodo…
@duzu dobrý nápad s tou výstavou 👍️ aktuálne inak čo viem tak ešte dnes a zajtra prebieha v Inchebe v Bratislave, no potom neviem kedy to presne bývajú také tie väčšie komplexnejšie výstavy. @ujam tak keď sú len eshopy to nie je bohviečo to je pravda, no možno keby aj rozošleš cez formulár nejaké cenové ponuky tak by ste mali väčší prehľad. A to nie len o cene ale aj o rýchlosti komunikácie 😄
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?