Odpoveď na príspevok od tomi23:
Zdravím, skúste mi pomôcť. Bývame v bungalove as… @tomi23 nie je tam ešte kotol alebo iný odtok do kanalizácie? Ak sa to stalo raz, zatiaľ to nechať tak podľa mňa. Ak by sa to opakovalo častejšie, dá sa spraviť ešte dymová skúška a zistí sa kde je netesnosť. Ak by to bol ten privzdušňovací ventil, tak buď ho uzavrieť a dať druhý na prístupné miesto (pod umývadlo napr.) alebo teda vyviesť nad strechu v krajnosti.Odpoveď na príspevok od jan45:
@purplesticks z kanalizácie stále odchádzajú pary… @jan45 ,dobry den,zial aj my to mame takto nestastne vyriesene,je nejaka rada ako to opravit? Dakujem.Odpoveď na príspevok od imo17:
My zas riešime v novostavbe smrad z kanalizácie v… @imo17 pri zavretých dverách sa koncentruje ten pach, preto je to viac cítiť. Nie je v stene privzdušňovací ventil? Fotky pred obkladmi asi nie sú že?Odpoveď na príspevok od ratislav:
Dobrý deň, nevie niekto poradiť či existuje nejak… @ratislav Buď chceš mať odvetranú kanalizáciu, alebo vetrať otvoreným oknom. V druhom prípade bude treba vývod z kanalizácie premiestniť inam...Odpoveď na príspevok od ratislav:
Dobrý deň, nevie niekto poradiť či existuje nejak… @ratislav skús ho upchať a budeš vedieť či ho vôbec potrebuješ, kolmo dole môže ísť 4m pri 110-ke aby to nevycuclo ak sú aspoň 3 výpusty a vodorovná časť s miernym spádom aspoň 200-ka musí tam byť vždy vzduchOdpoveď na príspevok od duzu:
@ratislav skús ho upchať a budeš vedieť či ho vôb… @duzu tiež ma to napadlo, vyskúšam. Ďakujem.Odpoveď na príspevok od verrrrka:
Zdravim vas pani, prosim o radu - je pouzitie toh… @verrrrka nesprávne je použitie dvoch 45° v päte, tam má byť pätkové koleno. to druhé 87°nevadí, pádom sa získava energia. Lomené kolená sa používajú pre zmenšenie odporu na ležatej kanalizácii.Odpoveď na príspevok od jan45:
@verrrrka nesprávne je použitie dvoch 45° v päte,… @jan45 dakujem velmi pekne za odpoved. Je teda nutne tu patu opravit alebo to moze takto zostat? Hrozi z toho pri odtoku fekalii problem?Odpoveď na príspevok od mgx:
@verrrrka ta miestnost bude obytna? Neplanujete v… @mgx dakujem za odpoved. Je to v rohu kuchyne, pred tym rohom bude potravinova skrina a vedla chladnicka. Na ostatne umyvadlo, umyvacku atd su tam dalsie odtoky. Je nutne to opravovat alebo by to mohlo zostat aj takto?Odpoveď na príspevok od verrrrka:
@mgx dakujem za odpoved. Je to v rohu kuchyne, pr… @verrrrka pásku dať aj na koleno a podbetónovať,Odpoveď na príspevok od phunx:
@jan45 dobry den, vedeli by ste mi, prosim, porad… @phunx je to neremeselne urobené ale funkčné to bude.Odpoveď na príspevok od jan45:
@phunx je to neremeselne urobené ale funkčné to … @jan45 velmi pekne Vam dakujem