Odpoveď na príspevok od ppo:
1cm? no len aby tam nebola napr zamrznuta podlaho… @ppo co ma podlahovka spolocne s lezatou kanalizaciou?Odpoveď na príspevok od mgx:
@abocinm nema vyznam burat, ak je daleko servisna… @mgx revizna sachta neni daleko cca 5m. Myslite nieco taketo vid obr. Neni to urcene len na tensie rury cca 50ky?Odpoveď na príspevok od abocinm:
Dobry den, idem si po radu, kupil som dom od deve… @abocinm 1-2 m rury, kde je "cm" vody pri priemere 110mm nemôže spôsobiť "upchatie nastnotou", ja mam sklon 1-2 % na meter rury a žiadny problem, raz za mesiac preplachnem 15 litr. vedrom cez WC odpad, cca 25 m do hlavneho potrubia...Odpoveď na príspevok od abocinm:
Dobry den, idem si po radu, kupil som dom od deve… @abocinm píšeš zanesené od mastnoty , tak nestačí tam občas naliať trochu jari , a podobnú chémiu? už vypúšťanie práčky,myčky by to mohlo prečistiťOdpoveď na príspevok od duzu:
@abocinm píšeš zanesené od mastnoty , tak nestačí… @duzu no asi nestaci ked sa tam spravil stupel. Daval som aj sifo aj horucu vodu preventivne. @rudy1973 1 az 2perc je idealny sklon. Keby som ho tam mal asi by som nemal problemi @mgx dik za radu. Jo je to nieco podobne ako si poslal