coverphoto
Aktívny

mariahotahova

mária hotáková
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Som človekom, ktorým chcem byť , nie človekom , ktorého zo mňa chcú mať iní.
zaregistrovala sa 1. okt 2014
Aktivita
192 príspevkov vo fotoblogoch
1 príspevok vo fóre
0 inzerátov
Sledované fotoblogy (51)
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Ahojte , prečo sa mi nedajú pridať fotky do albumu,poraďte,dík

  • cerlerVsimla som si, ze je to tu po istom case novsie... velmi sa v tom narychlo neviem zorientovat. V albume mam par fotiek pod ktorymi som napisala komentar... a tie su skratene, veta je nedokoncena a niekedy tym nedavaju zmysel... co sa deje admini?
    • cerler@michaelarecht
      • michaelarecht@cerler  @mariahotahova  Ahojte a ďakujem za označenie, aby som príspevok videla 🙂 Prosím, napíšte nám popis chyby na bugs@modrastrecha.sk

        1. @mariahotahova  Nahrávanie fotiek evidujeme ako funkčné, vidím tu aj pár nových fotiek aj počas víkendu, preto môže ísť o individuálnu chybu. Ešte stále ti to robí, prosím? Napíš mi na email a ak sa dá, pridaj aj screenshot, aby sme videli, čo ti ukazuje, keď chceš nahrať fotku. Ďakujem.

        2. Čo sa zobrazovania komentárov týka, prosím @cerler  napíš mi na daný email cez čo si dané komentáre pozerala, t.j. mobil alebo počítač a ak mobil, tak aj o aký telefón ide. Pomohol by aj screenshot obrazovky, aby sme si vedeli pozrieť konkrétne komentáre, ktoré spomínaš. Zmeny sme robili len drobné, v prvom rade sme zrýchľovali nahrávanie fotografií a ich načítanie v albumoch + teraz po otvorení albumu vidíte aj jeho nastavenie súkromia. Ak sa zmenilo zobrazenie komentárov, môže to byť spôsobené typom zariadenia. Pozrieme sa na to hneď, ako nám príde email.

        Ďakujem a prajem pekný deň.
        Miška
        • mariahotahova
          AUTOR
          Vôbec mi neukazuje pridať fotky