coverphoto
Aktívny

denisa_hajdukova

Denisa Hajdúková  /  36 rokov
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Administrátorka a redaktorka pre Modrú strechu, Moju svadbu a Bereme se. Som spisovateľka, textárka a blogerka s 10-ročnými skúsenosťami v písaní textov. Moje portfólio nájdete na www.najomnyspisovatel.sk :)
zaregistrovala sa 27. sep 2023
býva v meste Krupina
Aktivita
15 príspevkov vo fotoblogoch
86 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
Bratislava
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Čakáte cez víkend návštevu a premýšľate, čím ponúknuť hladných hostí? Ak patria k milovníkom netradičnejších kombinácií, tento prekladaný šalát by im mohol zachutiť. Na prvý pohľad ide o neskombinovateľnú kombináciu, opak je však pravdou. Navyše, príprava tohto šalátu je rýchla a jednoduchá. Ľavou zadnou ho zvládnu pripraviť aj začiatočníci. V hlavnej úlohe zeler a ananás.

https://www.modrastrecha.sk/magazine/prekladany-salat-s-ananasom-a-zelerom-tuto-nezvycajnu-kombinaciu-si-zamilujete/

  • znakkotrochu divoka kombinacia, ci?
    • denisa_hajdukova
      AUTOR
      @znakko  veru áno. ale skúsila som ho a chutil mi 🙂
      • cerlerNa ilustračnom obr. k článku je tuším stonkovy celér... v recepte asi klasický (bulva)... na stonkovy celer maju niektorí ľudia alergiu... inak kombinácia zaujímavá, treba vyskúšať. 😊
        • sverdikmoze byt super podla mna 🙂
          • domi1818@cerler  Práveže ten klasický zeler je alergén.
            • denisa_hajdukova
              AUTOR
              @cerler  Ďakujem za informáciu. Viem, že zeler je alergén, ale predpokladám, že človek s alergiou na zeler tento recept skúšať nebude. Išlo skôr o upútanie, je to len ilustračný obrázok 🙂 Ale súhlasím, je to veľmi zaujímavá kombinácia.
              • cerler@denisa_hajdukova  ja som nevedela, ze som na stonkovy celer alergicka, az ked som raz ochutnala velmi zdravu polievku s tymto celerom. Takze niekedy clovek ani nevie, ze ma na daco alergiu az pride moment, ze ochutna daco vynimocne, dokonca zdrave.
                • cerler@domi1818  ja som mala alergickú reakciu na stonkovy. Ten klasický mi nevadi.
                  • denisa_hajdukova
                    AUTOR
                    @cerler  a tak v podstate je to tak s každou alergiou. kým neprídeš do styku s alergénom nevieš. a hlavne sa to vekom vyvíja, že sa objavujú aj nové. ja som alergická na med, ale je zaujímavé, že nie na každý. z obchodu med asi ani nie je med, lebo s tým som v pohode, aj keď keby som pila čaj s medom trikrát denne, bude mi zle aj z takého, ale mala som med od včelára, kvalitný, voňavý, krásna farba, dala som si len na jazyk a mala som hned ružové líca. Takže sa smejem, že môžem testovať med 🙂 čím mi je z neho horšie, tým je kvalitnejší 😃