coverphoto
Aktívny

denisa_hajdukova

Denisa Hajdúková - Nájomný spisovateľ
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom
Administrátorka a redaktorka pre Modrú strechu, Moju svadbu a Bereme se. Som spisovateľka, textárka a blogerka s 10-ročnými skúsenosťami v písaní textov. Moje portfólio nájdete na www.najomnyspisovatel.sk :)
zaregistrovala sa 27. sep 2023
býva v meste Krupina
Aktivita
12 príspevkov vo fotoblogoch
58 príspevkov vo fóre
0 inzerátov
Skupiny
Bratislava
coverphoto
Poslať súkromnú správu
Sledovať
Pridať k priateľom

Mňam. Fakt ho milujem. Prečo? Bohatá chuť mascarpone v kombinácii s unikátnou chuťou kávy a likéru, Buď ho miluješ alebo nenávidíš 🙂

https://www.modrastrecha.sk/magazine/recept-na-nepeceny-tiramisu-cheesecake/

Tento rýchly recept pre vás pripravila Klaudi Rimka. Už teraz sa tešíme na jej ďalšie chutné inšpirácie.

Sama veľmi dobre viem, že bolesť hlavy a migréna dokážu neraz skomplikovať a obmedziť každodenné fungovanie. Spolieham sa na lieky z lekárne, ale cítim, že by som sa mala vrátiť k prírode. Preto vyskúšam určite tipy z nášho nového článku v Magazíne: https://www.modrastrecha.sk/magazine/trapi-vas-bolest-hlavy-a-migrena-toto-su-najucinnejsie-bylinky-ktore-pomozu/

Okrem liekov z lekárne existuje aj mnoho domácich tipov, ktoré pomáhajú zmierniť nepríjemné stavy. Prečítajte si o tých najúčinnejších bylinkách a prírodných postupoch a dajte nám vedieť, čo pomáha vám.

Zeleninové bujónové kocky sú tajným pomocníkom nejednej gazdinky či domáceho šéfkuchára. Polievkam, omáčkam aj prívarkom dodajú plnú chuť a zvýraznia ich vôňu. Niektorí ich však z duše neznášajú. Preto vám poradíme, ako si ich vyrobiť v zdravej verzii bez umelých dochucovadiel a konzervantov. Domáci zeleninový bujón bez chémie bude odteraz tajomstvom aj vašej kuchyne.

https://www.modrastrecha.sk/magazine/recept-na-domaci-zeleninovy-bujon-bez-chemie/

Uvariť kukuricu je veľmi jednoduché a rýchle. Nepotrebujete žiadne špeciálne ingrediencie ani veľa času a výsledkom bude sladká, šťavnatá a chutná kukurica, ktorú môžete jesť samostatne alebo ako prílohu k jedlu. Sezóna vrcholí, vy však už nemusíte zisťovať, ako uvariť kukuricu. Mám pre vás niekoľko tipov, ako na to.

https://www.modrastrecha.sk/magazine/ako-uvarit-kukuricu-aby-chutila-dokonale-pripravte-si-s-nami-jedinecnu-pochutku/

Ten výhľad určite stojí za to

https://www.modrastrecha.sk/magazine/zena-si-vyziadala-vyhlad-z-chodby-na-lomnicky-stit-hovori-architekt/