Biele zaluzie udrzba

idem po radu, chceli by sme dat biele zaluzie (respektive uplne svetlo sive ) na bielu fasadu, okna mame cierne. Neviem, nechcem ist velmi do kontrastu-teda nejakych tmavych, tie cierne okna aj tak nejaky kontrest urobia ked nebudu uplne zastrete. Ma prosim vas niekto biele a moze mi poradit ako sa udrziavaju, ci je na nich velmi vidno spina? Lebo kolkokrat na tmavom je viac vidiet prach ako na bielom. Popripade mate niekto fotku bielych zaluzii na bielej fasade? dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od icusik:

idem po radu, chceli by sme dat biele zaluzie (re…
@icusik Údržba je pri všetkých rovnaká, tak od farby nezáleží. Ale je jasné, že na bielych bude vidieť špinu, prach oveľa viac a skôr ako pri inom odtieni. Nejaká šedá nepripadá do úvahy?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jano66:

@icusik Údržba je pri všetkých rovnaká, tak od fa…
@jano66 seda asi nie, k tej bielej fasade bude este jedna betonova stierka, ale v teplejsom tone, uplne bledunka skor do bezova, plus na urcitej casti bude cedrovy obklad a seda mi k tomu nejde.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od jano66:

@icusik Údržba je pri všetkých rovnaká, tak od fa…
@jano66 veľa záleží na farbe na bielom i čiernom toho vidieť najviac, pozri na autá tak isto oblečenie, tam je to intenzívnejšie, špinu najmenej vidieť na sivej, dôležitejšie pri dome je ladenie farieb ktorú s čím kombinovať tu vyhráva biela, nie je problém miešať konkrétnu farbu , pri daľšom náteri
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od duzu:

@jano66 veľa záleží na farbe na bielom i čiernom …
podla mna je udrzba pri vsetkych farbach uplne rovnaka, na tom proste nezalezi :-) ja to utieram tak ci tak, ked utieram prach, to som si zvykla tak automaticky. :-D
Odpovedať
Na kazdej farbe vidno iny druh spiny, ale spinia sa uplne rovnako
Odpovedať
Na čo najmenej viditeľnej špiny doporučujem odtieň RAL 3037 - prachová šedá. :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?