WC - plytké alebo hlboké splachovanie?

Nadišiel čas kúpy WC, v dome máme 2 wc a dohodli sme sa, že jedno wc dáme Geberit Aquaclean Sela a druhé obyčajné, nebidetové. Manžel chce dať na druhé wc misu s plochým splachovaním. Argumentuje s tým, že občas kvoli zdravotným problémom a neskôr keď budeme starší, tak občas je potreba aj takéhoto typu wc misy. Mne sa to veľmi nepáči, lebo asi s udržiavaním čistoty je viac práce a to zostane na mne. Navyše tieto misy, ktoré mi ukazoval majú splachovacie okraje, nie sú Rimfree. On argumentuje, že predsa kúpi kvalitnú wc misu od Villeroy Boch - Subway2 alebo od Laufen -LaufenPro, s tou ich špeciálnou povrchovou úpravou Ceramic Plus, kde vraj netreba sa obávať ukladania vodného kameňa a nečistôt pod okrajom. Aký máte názor na osadenie jedného wc z dvoch s misou s plochým splachovaním? Má niekto s nimi skúsenosti? A či nevie niekto nejakú kvalitnú WC misu s plochým splachovaním bez splachovacieho okraja, teda rimfree.
Odpovedať
@evinocka akoze celkom by ma zaujimal ten zdravotny dovod na ploche splachovanie. Ale, ze fakt aka diagnoza vyzaduje ploche splachovanie? Lebo teraz som vymienala misu, a aj ked uz do dochodku pocitam mesiace dala som s hlbokym sllachovanim. Ze ci som nespravila vaznu chybu =-) A teraz seriozna odpoved. Pre starych ludi sa kupuju zvysene misy, aby sa im pohodlnejsie vstavalo. Ked mate do staroby viac ako 20 rokov, netreba toto riesit. Po tomto case aj tak misu budete vymienat, vtedy uz date seniorsku verziu a namontujete k nej aj madla na ulahcenie vstavania.
Odpovedať
@zita19 To on nemyslí to, že lepšie sa na tom sedí chorým alebo imobilným ľuďom, ale tvrdí že raz za čas by človek mal skontrolovať svoj "produkt". Totiž podľa neho tvar, farba a zápach veľa dokáže prezradiť o zdravotnom stave človeka. Niečo na tom bude, lebo lekár pri žalúdočných problémoch sa ako prvé pýta na to, ako to prebieha, či je všetko s "produktom" v poriadku. Asi je tá jeho požiadavka vyvolaná tým, že nedávno mal robiť taký test na skryté krvácanie (našťastie všetko OK) a nemohol z "produktu" odobrať vzorku, lebo mu to stále padlo do vody :-) . Preto aj chápem trochu jeho požiadavku.
Odpovedať
@evinocka no tak mal sa vytoto do serblika :-D A teda na skotrolovanie toho co zo mna vyliezlo mi staci bezny hajzlik... teda ak mi vobec napadne taka kontrola...
Odpovedať
Profilova fotka
Zase raz debata o hovne... :-D :-D :-D
Odpovedať
@jamk1 to je len zaciatok, to sa este rozbehne...
Odpovedať
@jamk1 si zabil!!!! :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
serte na to...
Odpovedať
Neviem, podľa mňa je zbytočnosť to až takto prežívať celé. To si musíte nakoniec aj tak vy doma vydiskutovať všetky tie pre a proti, čo prevažuje ;-)
Odpovedať
@evinocka tak sa s nim dohodni, ze moze mat take wc ale umyvat si ho bude sam. Uvidis, ze si to hned rozmysli a vyber necha na teba :-D :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?