Novinka spoločnosti KORADO ponúka revolučné riešenie pre vykurovanie Vášho domova

  • 16.09.2024

Spoločnosť KORADO prináša na trh novinky. Modely KORATHERM AQUAPANEL B/B-ER, KORALUX LINEAR MAX B/B-ER a KORALUX LINEAR COMFORT B/B-ER, symboly inovácie, elegancie a efektívnosti, Vám svojim unikátnym dizajnom a pokročilou technológiou vytvoria dokonalý komfort vo Vašom domove, a to s minimálnymi energetickými nákladmi.

Štyri kľúčové benefity ako záruka skvelej voľby
Zdroj: KORADO

Štyri kľúčové benefity ako záruka skvelej voľby

Každý model je vybavený špičkovou technológiou, ktorá dokáže inteligentne regulovať teplotu. Vďaka tomu udržíte stabilné a presné teplotné podmienky v kúpeľni po celý rok. Vykurovacie telesá sú navrhnuté tak, aby Vám poskytli maximálne pohodlie a zároveň minimalizovali spotrebu energie.

Zásluhou funkcie Super Boost môžete behom okamihu dosiahnuť rýchly nárast teploty, čo je ideálne v prípadoch, keď potrebujete miestnosť behom chvíle vyhriať. Oceníte to napríklad za chladných zimných rán a večerov, kedy chcete mať kúpeľňu rýchlo a pohodlne vyhriatu na príjemnú teplotu.

Vykurovacie telesá sa za použitia automatického a samoučiaceho sa programovania prispôsobia Vášmu životnému štýlu, čo vedie k ďalším úsporám energie. Tento inteligentný systém sleduje vaše denné rutiny a optimalizuje vykurovanie podľa vašich potrieb. Vykurovacie telesá sa na základe nazbieraných informáciách o Vašich návykoch budú automaticky zapínať a vypínať. Vďaka tomu Vám inteligentný systém prinesie jednak pohodlie, jednak energetické úspory, čo sa bude páčiť nielen Vašej peňaženke, ale aj životnému prostrediu.

Korado
Zdroj: KORADO

Teplovzdušná jednotka je taktiež navrhnutá tak, aby svojim sofistikovaným dizajnom dokonale zapadla do akéhokoľvek interiéru a stala sa jej nenápadnou súčasťou. Zostane esteticky neviditeľnou, takže Vaša kúpeľňa bude pôsobiť čistým dojmom. Či už preferujete klasický, moderný alebo minimalistický štýl, medzi širokou škálou modelov spoločnosti KORADO si zaručene vyberiete to pravé orechové.

Modely KORATHERM a KORALUX predstavujú na našom trhu špičku v oblasti domáceho vykurovania. Výberom jedného z nich získate nielen účinný a energeticky úsporný spôsob vykurovania, ale aj komfort do Vášho domova. Zvoľte si model, ktorý bude najlepšie vyhovovať vašim potrebám, a užite si teplo a pohodlie, ktoré prináša. Nech už si vyberiete akokoľvek, dostane sa Vám do rúk produkt, ktorý spĺňa najvyššie štandardy kvality aj spoľahlivosti a ktorého čerešničkou na torte bude moderný a štýlový vzhľad. Vaša kúpeľňa bude vždy dokonale vyhriata a pripravená Vám poskytnúť maximálny komfort.

Všetky novinky v sortimente kúpeľňových telies spoločnosti KORADO nájdete na webových stránkach spoločnosti alebo u obchodných partnerov.

PR článok + Foto: KORADO

Diskusie na tému článku