Odpoveď na príspevok od alxanra:
Ahojte,aj vám prišli podobne faktúry? Mne sa to z… @alxanra ked je hlúpa hlava, trpí celé telo.... Žasnem, že stále sa nájdu ľudia, čo na toto naletia...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@alxanra ked je hlúpa hlava, trpí celé telo.... … @megdesign ale my sme nic nepotvrdili .Manzelovi písali mail že ma potvrdiť či povedal že nemá záujem .Nechapem totoOdpoveď na príspevok od alxanra:
@megdesign ale my sme nic nepotvrdili .Manzelovi … @alxanra tak v tom pripade, ak ste im napisali mail, ze nemate zaujem, nic neplatte a hotovo ak od vas nemaju potvrdenie, alebo pisomny podpis tak potom nieje problem ...Odpoveď na príspevok od shadowmilan:
a to ste si dali urobit na dobre slovo ? inak ..… @shadowmilan manželovi volal ,vravel manžel že toľko peňazí nedá že si to premysli potom prišiel mail s dokumentárnu že či s tým súhlasíme alebo nie a vyplnenie tých žiadosti .Nic sme nevyplnili písali že nemáme záujem . A dnes prišiel mail od iného pána .Tak preto tomu nechápem čo zas chcú.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@alxanra ked je hlúpa hlava, trpí celé telo.... … @megdesign ako, chapem, ze sa im nechce vybavovat, ale v tomto pripade v podstate nic nevybavujes, iba vyplnis podla navodu ... susedovy som tiez ponukal, ze mu to v podstate vybavim, vyklikam, zadarmo, celym procesom, on len bude podpisovat ... a povedal, ze eeeh ... kaslat nato :DOdpoveď na príspevok od alxanra:
@shadowmilan manželovi volal ,vravel manžel že to… @alxanra no chcú uhradiť tie faktúry... 😃Odpoveď na príspevok od alxanra:
@shadowmilan manželovi volal ,vravel manžel že to… @alxanra ako som pisam, je to jedna z tych sluzieb sprostredkovatelskych, kde spekuluju a skusaju ... su aj take co za rozumne peniaze pomozu, ale nemaju taky masivny a agresivny marketing, co to o takej spolocnosti vyznacuje ? proste im napiste, ze prislo k omylu a nic ste neobjednali, resp nesuhlasili ... pre istotu ...Odpoveď na príspevok od alxanra:
Ahojte,aj vám prišli podobne faktúry? Mne sa to z… @alxanra pisal som v inej teme toto su ich FA za cele vybavenie (ziadne chybicky na ktore je ministrerstvo haklive a zamieta ziadosti) + odoslanie ziadosti. ako bolo povedane vyssie za 19.000e to stoji za to 😎Odpoveď na príspevok od kapro62:
@alxanra pisal som v inej teme toto su ich FA za … @kapro62 za ake chybicky napr zamietaju ? vzdy poziadaju o napravu a doplnenie a ked clovek nevie citat alebo zabudol "iba fotku" urobit tak sa potom velmi neda cudovat ... no ano stoji to za to, ale to by sa dalo povedat aj keby pytali 18ooo a stale si 1ooo v "pluse" a kedze to clovek vie jednoducho vybavit aj sam, tak je otazkou, ci tych 1000e stoji za to ze usetrim par hodin ...Odpoveď na príspevok od alxanra:
Ahojte,aj vám prišli podobne faktúry? Mne sa to z… @alxanra v pripade konkrenej spolocnosti mam tiez negativnu skusenost. Pouzivaju praktiky smejdov a verim, ze vela ludiim na to skoci. Mne nanutili sluzby, o ktore som ani nemal zaujem (vlastna neskusenost a snaha outsorcovatsluzbu), nastastie sa sami nedrzia vlastnych obchodnych podmienok, su dost nedosledny a nekoordinovany. Po konzultacii s advokatom som objednavku oficialnou cestou zrusil na zaklade nedodrzania ich vlastnych zmluvnych podmienok. Odporucam rovnako dalsie kroky konzultovat s advokatom, bude to pre vas lacnejsie. Aby bolo jasne chapem vyznamu sluzby, ktoru podobne spolocnosti ponukaju a keby sa jednalo o profesionalnu sluzbu s adekvatnym a garantovanym vystupom ich sluzby by som sam vyuzil. Moj popis sa tyka konkretne dotazovanej spolocnosti - niekedy sa clovek uci na vlastnych chybach :).Odpoveď na príspevok od jergusvav:
@arcticcode @jakubd Mne tiez takto prisli FA kto… @jergusvav To samozrejme moze byt pravda, pisem vlastnu skusenost, stojim si za nou. Mohlo ist o pochybenie jednotlivcov, ale ti stale vystupuju pod firemnou znackou.Odpoveď na príspevok od kapro62:
nikto nic nerobi zadarmo. toto je ako ked potrebu… @kapro62 tiez som toho nazoru. zadarmo ani kura nehrabe. a myslim si ze za tu cenu to stoji. je vela faktorov preco sa ludia na to vykaslu uz v predstihu. niekomu sa to proste nechce citat, ineho odradi vratenie ziadosti, pretoze nieco si nevsimol ze ma dodat, doplnit alebo zle vypisal. koniec koncov energeticky certifikat k tejto ziadost patri a teda aj zameranie domu. kazdopadne ponukaju uplne komplexnu suzbu co som teda u nikoho ineho nevidela.Odpoveď na príspevok od jakubd:
@jergusvav To samozrejme moze byt pravda, pisem v… @jakubd Kazdy ma ine skusenosti, no v mojom okoli som sa nestretol s tymi negativnymi. Hlavne ze som nemusel ja nikam chodit po ziadnych kancelariach ale prisli pekne ku nam domov a ked aj nahodou by som nemal nejaky papier po ruke tak som stale doma a viem to prehladat prekutrat. Spravili mi obhliadku domu, dokonca sused nemal ani povodny projekt tak ten mu tiez vyhotovili ako aj energeticky certifikat. No je tam toho viac nez dost. Ja by som sa s tym trapil mozno aj dva tyzdne a oni to mali vyhotovene do 48 hodin 🙂Odpoveď na príspevok od uhlikova_stopa:
Mna stal PEH 320, katalogova cena, myslim ze by m… @uhlikova_stopa no omc easy money mi to teda nepridu ked vedia mat vsetko vyhotovene do 48 hod. - aj energeticky certifikat, aj zameranie domu, aj projektova dokumentacia. a hlavne to nie je len o tom ze len nieco vypisu ci potvrdia.Odpoveď na príspevok od jakubd:
@jergusvav aby nedosšlo ku omylu znou napíšem, že… @jakubd pisem vam spravu. zaujima ma vasa zla skusenost. planoval som cez nich ziadat o dotaciu na rekonstrukciu.Odpoveď na príspevok od treborztv:
Sú tu dve roviny. Prvá či tie peniaze za tú služb… @treborztv keby si nic neobjednala tak by jej predsa faktury neprisli. moze ist kludne o predbezne nezavazne ponuky a faktury. a clovek nevie ako sa oni dohodli pri osobnom stretnuti. niekomu to pride vela, no podla mna ked si clovek vezme ze v tom ma komplexne zahrnutu celu sluzbu je cena adekvatna.Odpoveď na príspevok od janaigor:
@treborztv keby si nic neobjednala tak by jej pre… @janaigor jasne napisala, ze dali len dopyt a potom odmietli ... aj tak poslali ... treba si precitat vsetko inak ja stale cakam na tie "chybycky" na zamietnutie co tu niekto spominal ... vzdy poziadaju o napravu alebo doplnenie ... nuz a ked je clovek uplne mimo a nezvladne to ani na niekolky pokus tak to asi nema vyznam :DOdpoveď na príspevok od jakubd:
@jergusvav aby nedosšlo ku omylu znou napíšem, že… @jakubd Rozumiem, mozno vasa skusenost, no osobne som sa nestretol s nejakymi zlymi odozvami co sa tejto spolocnosti tyka. Praveze my sme boli radi, ze sme nemuseli zhanat na zameranie domu jednu firmu, na EC druhu firmu a na vybavenie ziadosti tretiu firmu. Proste ta komplexnost nam vyhovovala. Este nam aj odporucili roznych realizatorov :)Odpoveď na príspevok od uhlikova_stopa:
Mna stal PEH 320, katalogova cena, myslim ze by m… @uhlikova_stopa Dobrý deň, prosím Vás aká firma Vám robila PEH?Odpoveď na príspevok od tothsilvia:
@uhlikova_stopa Dobrý deň, prosím Vás aká firma V… @tothsilvia nedavaj to firme...najdi si na googli register stavebnych inzinierov. Najdi si v blizkom okoli cloveka, ktory ma opravnenie na energetiku atd..tento clovek ti to spravi bez prirazok firiem.