Zateplenie expandovaným polystyrénom 200 mm

Zobraz úvodný príspevok
Zdravim vsetkych. mame v plane zateplovat poschod rod.dom 20cm polystyrenom,to sme rozhodnutí, ale mame od suseda hranicu jeden meter, kde mozme zateplit len hrubkou10cm :-S takze nasa dilema je aky polystyren pouzit, cim nahradit tu 20cm hrubku, aby sme sa vmestili do 10 cm,a neboli daleko vlastnostami 20- rozmyslali sme styrodur(len to vychadza to dost draho, na tie metre,kt potrebujeme) je to severna strana, a len s jednym mensim schodiskovym oknom, na tu stenu potrebujeme takmer 90m stvorc bez sokla( na sokel planujeme 10cm styrodur) za vase rady dakujeme
Odpovedať
1
2
@drasnican1 @maluboma nezvyknem otvarat nove diskusie, kym nenajdem odpoved, na otazku,ktora by mi postacovala na nete, pre obavy z vlhnutia,alebo plesni som sa pytala, ci je mozna alternativa.................................. ak by sused s usmevom povedal,ze dajte si 20cm,tak sem nenapisem!!! nemame zle svedomie, ani ho mat nechceme, preto hladame riesenia, ako aj iny druh zateplenia, tak aj komunikacia so susedom... so susedom sme komunikovali, nemame sa ich preco bat,(nie kazdý clovek je vsak ustretový,nie kazdy chce vyhoviet, aj ked nema dovod nevyhoviet..... a tak isto nechceme robit nieco za ich chrbtom, su to starsi ludia na dedine, kadeco sa im nepaci.....napr sme chceli aby odstranil rynu a zvod so svojej sopy,ze nech si to da na stranu zo svojho dvora,lebo voda stekala na nas pozemok,teda este stale tecie,lebo to este nespravil,na tom mieste chceme v buducnosti altan.... atd, v podstate, dakujem vsetkym,co mi tu vysvetlili mozne alterntívy,rizika kvoli hrubke, to ma najviac zaujimalo ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?