Výber izolácie - Knauf Classic 039 vs. URSA DF39

Profilova fotka
Zdravim strechaci, mohli by ste mi prosim poradit ktora izolacia je lepsia Knauf classic 039 alebo URSA DF39? Dakujeem
Odpovedať
@dadulka232 Určite tá drahšia bude lepšia... :-) 8-) Daj tú, ktorá vyjde lacnejšie.
Odpovedať
Profilova fotka
@chrobak7 cenovo je to skoro to iste, mne ide len o to ktoru by mi doporucili
Odpovedať
Ja mam knauff. Pracovalo sa s nou dobre, je vsak celkom mäkká. K druhej značke sa vyjadriť neviem.
Odpovedať
@dadulka232 Myslím, že nech vyberieš ktorúkoľvek, chybu neurobiš.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za odpovede :)
Odpovedať
@dadulka232 Ak vlnu tak vyberaj podľa lambdy a nie podľa značky. Kúp vlnu s lambdou 0,032 alebo 0,030 a nie tú najobyčajnejšiu a najlacnejšiu 0,039
Odpovedať
@peter977 > Prosimta, prezradis mi preco by som tam mal pchat 0.30 alebo 0.32 ? Mam dost miesta. Na tepelny odpor R=9.9 potrebujem 40 cm 0.39 alebo 32 cm 0.32. Pri 0.39 ma bude m2 izolacie stat 9.8 euro. Pri 0.32 ma m2 bude stat 20.8 eura. Co dostanem za dvojnasobnu cenu ?
Odpovedať
@asdfb človeče ja som sa nevyjadroval k tomu čo si ty máš pchat do svojho domu keď tam máš miesto. Ty staviaš dom na rok, alebo na celý život? Ceny energií pôjdú len hore ako budú rásť príjmy v krajine. Tak isto ako išli hore za posledných 50 rokov. Raz keď budeš žiť z dôchodku budeš rád že tam máš väčší tepelný odpor, lebo sa Ti to odrazí na nákladoch. Teraz je ten rozdiel malý o 10 rokov to bude už iná pesnička. Nech si každý zateplí dom čím chce, mne to môže byť jedno.
Odpovedať
@dadulka232 ahoj, taktiež mam knauf 0,039 20+20cm. Robilo sa s tým dobre, no dosť prášila..ale to asi každá.
Odpovedať
@peter977 > Daujem za inteligentnu odpoved. Naozaj si pouzil kopec argumentov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?