Pultova strecha zalomenie a izolacia

Ahojte, chceli by sme urobit zmenu strechy voci projektu a kedze projekcna firma uz neexistuje a prestala komunikovat, tak by som sa Vas chcel opytat na vas nazor. Uvedomil som si, ze ak by som strechu a SDK podhlad spravili podla projektu, tak maximalna vyska izby (spalna) je cca 330 cm (nizsia strana izby 300cm). Pride mi to dost vela a zbytocne. Rozmyslam nad alternativou : 1. Spravit podhlad do roviny a vysku izieb cca 250cm (cervenoa ciara) 2. Podhladom kopirovat strop, alebo dat mensi uhol (viem bolo by to narocnejsie) a nasledne zalomit rovnobezne s podlahou a nech vysku na 270-280 cm. (zelena ciara) 3. Nechat tak ako to je Aka z moznosti je podla Vas najrozumnejsia a preco? Ako nasledne riesit izolaciu ? Vyplnit medzeru (asi 60cm) medzi izolaciou pod krokvami a SDK nejakou lacnou vatou ? Aktualna skladba strechy : Falcovany plech plne debnenie 7cm vetrana medzera kontaktna hydroziolacna folia mineralna vata 25cm / krokva 25cm mineralna vata pod krokvami 20cm parozabrana CD profil Chladenie rehau railfix SDK podhlad Vopred dakujem
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od minosnv:

Ahojte, chceli by sme urobit zmenu strechy voci p…
@minosnv v tomto prípade by som asi nechal tak, ako je, zateplené je to dostatočne, na kúrenie to nebude drahšie. Môžete si na strop zavesiť dlhý luster a nemusíte sa báť, že by ste sa búchali do hlavy. Ak uvažujete iné varianty, dajte radšej 260+, 250 je málo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?