Pouzi EPS 150S. Cenovy rozdiel oproti 100S maly a ma lepsie tepelnoiz. vlastnosti samozrejme aj vyssiu dovolenu zatazitelnost. Ja som bral z Polyformu.
Ja som pouzival od Polyform a rozdiel v tvrdosti 100 S a S150 S bol skutocne velmi velky. Ak bude hrubka do 20 cm pouzil by som 100 S a ak viac porozmyslal by som o 150 S. Ja som 150 S pouzil pod kuichynsku linku a v technickej pod zasobnik vody.
Ja by som to zbytocne nekomplikoval,100S zvladne s rezervou bezne zatazenie v domacnosti teda ak nechces parkovat feraro v obyvacke :-D ja mam napr.6+12cm 100S Neo....ale su tu aj taki co davaju do podlahy styrodur ci xps-za mna obrovsky luxus 8-)
Na značke až tak moc nezáleží. Hlavne aby bol S stabilizovaný. Je jasné že úplné neznačkový nie. Ale známe značky ako Austrotherm, Bachl, Isover a podobne. Tvrdosť EPS 150 S je určite lepší v dvoch vrstvách. Spodná môže byť EPS 100 alebo 70. EPS sa da kúpiť aj spádovy ak je nerovná doska nad 0,5% do strany.
Aky by ste odporucily mne??ppjde to na podlahu v kombinacii 4+3 alebo 5+3este to musim premerat... Nato podlahove kurenie co je cca 1.5cm a potom 5cm poter.. aky odporucate??? A aj aky poter dat??
Ahoj, ja mam naceneny momentalne Isover 100S v cene 54€ za m3 a na fasadu GrayWall tiez v cene 54€ za m3, Myslim ze kvalitativne OK ale cenu budem skusat hladat este lepsiu, budem davat 2x 10cm vrstvu.