Odpoveď na príspevok od fugas20:
Neviem si to vysvetliť ako môže cez vnútornú omie… @fugas20 Nie stablon este nie je spraveny. Je tam monolitovy strop. Fukanie je myslene, ze citim studeny vzduch, ak sa vietor oprie o stenu. Zo zasuviek to nejde. To uz som zistoval. Bude to cez vonkajsie spary a preto chcem zvolit ako riesenie celoplosne uzavretie lepidlom, pokial sa nezatepli.Odpoveď na príspevok od tomash85:
@fugas20 Nie stablon este nie je spraveny. Je tam… @tomash85 natiahnite na to plachtuOdpoveď na príspevok od tomash85:
@fugas20 Nie stablon este nie je spraveny. Je tam… @tomash85 v pohode je to moznost kludne mozes na to potom lepit zateplenie. Tiez sa mi to ale nezda aby prefukovalo cez vnutorne omietky.Odpoveď na príspevok od fugas20:
@tomash85 natiahnite na to plachtu @fugas20 alebo omotajte stretchkouOdpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@tomash85 v pohode je to moznost kludne mozes na … @sousedekovci89 Mozno je to len pocit, ze ide o fukanie. Citim jednoducho chlad od stien. Moze to byt iba ten pocit chladu, ktory sa dostava do domu. Tiez sa mi nezda, aby cez lepidlo+stierka presiel vzduch.