Odpoveď na príspevok od tomi55555:
Dobrý den chcem sa opýtať keďže nemam zateplene z… @tomi55555 Žiadna hydroizolácia, tie základy budú aj tak ťahať vlhkosť zospodu. Tepelnú izoláciu môžete lepiť priamo na základy. Ak budete mať ten styrodur čiastočne v zemi, tak to nie je potrebné ani kotviť.Odpoveď na príspevok od stowasser:
@tomi55555 Žiadna hydroizolácia, tie základy budú… @stowasser bude v zemi určite cca 80cm plus drenáž dávam snáď pomôže aspoň dačo keď prídu dažde "nikdy nevieme" tak som si to aj myslel ze lepiť minimálne mam ešte penetrák co mi ostal keď som robil dlažbu tak môžem použiť ak treba...Odpoveď na príspevok od tomi55555:
@stowasser bude v zemi určite cca 80cm plus drená… @tomi55555 betón ponorený vo vode je v pohode a izolovanie základov nejakým penetrákom je splachovanie peňazí do záchoda.Odpoveď na príspevok od eagleowl:
@tomi55555 betón ponorený vo vode je v pohode a i… @eagleowl ten penetrák som mal na mysli žeby lepšie lepidlo držalo nič viac.. Ci není to tak?Odpoveď na príspevok od tomi55555:
@eagleowl ten penetrák som mal na mysli žeby lepš… @tomi55555 Styrodur sa môže aj penou lepiť. Netreba penetrovať, len očistiť od hliny nech je to rovné a bez prachu. Aj tak sa to bude zasypávať a to podrží všetko na mieste.Odpoveď na príspevok od tomi55555:
@eagleowl ten penetrák som mal na mysli žeby lepš… @tomi55555 viď vyššie....penetrovať zbytočné...lepiť penou.Odpoveď na príspevok od tomi55555:
@eagleowl ten penetrák som mal na mysli žeby lepš… @tomi55555 Debniace tvárnice pred lepením izolácie lepiacou penou zľahka pokropte vodou, alebo nastriekajte vodou z ručného rozstrekovača.Odpoveď na príspevok od eagleowl:
@tomi55555 viď vyššie....penetrovať zbytočné...le… @eagleowl mam lepidlo už kúpené tak dám už lepidlo