Odpoveď na príspevok od ivipopi:
Dobrý deň, chcem sa opýtať, či má niekto sk… @ivipopi mam to tak, 2cm dlazba 60*60,terce si malinko sadli a nikde nic neplava, to su vymyslyOdpoveď na príspevok od kejsix:
@ivipopi mam to tak, 2cm dlazba 60*60,terce si ma… @kejsix Ďakujem za odpoveď a skúsenosť. Asi do toho tiež pojdem. Ďakujem este razOdpoveď na príspevok od kejsix:
@ivipopi mam to tak, 2cm dlazba 60*60,terce si ma… @kejsix Este otazka: Dávali ste terče priamo na fatrafol, alebo ste tam ešte dávali nejakú drenážnu fóliu (Napr Schluter Troba a pod).ĎakujemOdpoveď na príspevok od kejsix:
nalepil som ich mamutom na stvorceky z folie... d… @kejsix Ďakujem, a takto ste to potom priamo položil na fatrafol,ano? Už ste nič medzi to nedaval?Odpoveď na príspevok od ivipopi:
@kejsix Ďakujem, a takto ste to potom priamo polo… @ivipopi Nič. A krajnú radu dlažby som tento rok musel rozobrať na chvíľu (asi po 6-7 rokoch) a spodnej fólií podvterčami nič nie je. Ale nemám fatrafol ale icopal. Je to rovnaký typ folie.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@ivipopi Nič. A krajnú radu dlažby som tento rok … @kejsix Ešte jednu otázku...Tie XPS dosky ste na terasu iba položili (ostali fixované iba váhou terčov), alebo ste ich fixovali o podklad lipidlom/PUR penou? ĎakujemOdpoveď na príspevok od ivipopi:
@kejsix Ešte jednu otázku...Tie XPS dosky ste na… @ivipopi ja mám tú terasu medzi atikami, takze to nemalo kam ist... nefixoval som to nijakoOdpoveď na príspevok od kejsix:
@ivipopi ja mám tú terasu medzi atikami, takze to… @kejsix super,dakujem. Tak to mkzem aplikovat aj u mna. tiez to mam tak.Odpoveď na príspevok od ivipopi:
@kejsix super,dakujem. Tak to mkzem aplikovat aj … @ivipopi Ja by som to urobil znova tak. Ako ono je citit pri chodeni, ze ta dlažba nie je "na tvrdo", ale nie je to neprijemne. Ja ju nemám dorazenu ku kraju, ale mam tam také tie nerezové klipy, ktoré držia krajné rady. Z toho som mal trochu obavu, ale sedi to ako pribite. Ani nevidno, ze by sa niekde po case rozchadzali fugy, alebo take nieco. Akurat po polozeni pri chodeni citit, ze to ako keby milimeter pruzi. Ale to po prvej sezone zmizlo,ked sa to usadilo.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@ivipopi Ja by som to urobil znova tak. Ako ono j… @kejsix ahoj, prosim Ta, nerozpali sa ta dlazba velmi? Lebo mam to tak v projekte, ale zvažujem namiesto dlažby wpc, akurat je to riadna palka...Odpoveď na príspevok od stefanby:
@kejsix ahoj, prosim Ta, nerozpali sa ta dlazba v… @stefanby Co ja viem... kazda sa rozpali, ked na nu pecie...